- 15 Nisan 2015
- 17
- 19
- 18
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.641
Tebrik ederim seni. Bu arada bende adet oldum yokmuş gerçekten test bozulmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo maşallah bildiriyi gördüm seni gördüm hadi inşallah dedim :) cok sevindim tatlım hayırlı olsun allah tamamını erdirsinBAT a 4 gün kala idrar testim kızlar Eki Görüntüle 2051243
Ayy sağol canım inanılır gibi değil 7 eylülde tüp bebek tedaviye gitmiştim adetimin 2. günü.. fsh'ım 14,40 çıktı diye tedaviye almadılar.. hastane prosedürü 12 nin altı olmasıymış.. Ben de onu düşürmek için bitki falan içiyodum ki şu an gerçekten şoktayım inanamıyorumOo maşallah bildiriyi gördüm seni gördüm hadi inşallah dedim :) cok sevindim tatlım hayırlı olsun allah tamamını erdirsin
Nasip kısmet şekerim aman o bitki çayına devam etme doktorlar önermiyor hamile iken ihlamur dişinda bişiAyy sağol canım inanılır gibi değil 7 eylülde tüp bebek tedaviye gitmiştim adetimin 2. günü.. fsh'ım 14,40 çıktı diye tedaviye almadılar.. hastane prosedürü 12 nin altı olmasıymış.. Ben de onu düşürmek için bitki falan içiyodum ki şu an gerçekten şoktayım inanamıyorum![]()
Hemen bıraktım canım.. en son kasıklarım ağrıyo idrar yolumu üşüttüm sanıp adaçayı içtim cuma günü.. ondan bi 4-5 saat sonra gece kahve bi akıntım oldu.. 5 gün erken oldum regl diye panik yaptım.. Sonra şüphelenip test yaptım ertesi gün işte sonuç.. Ama tabi benim için sonu önemli 5. gebeliğim bu inşallah bu sefer kayıp yaşamam lütfen bana dua etNasip kısmet şekerim aman o bitki çayına devam etme doktorlar önermiyor hamile iken ihlamur dişinda bişi
Ne güzel sürpriz yapmış sana meleğin allahım sag salim kavuştursun sorunsuz bir şekilde devam etsin inşallah :)
Doktora dedinmi akıntını ne olur ne olmaz diye progestan verseydi keşkeHemen bıraktım canım.. en son kasıklarım ağrıyo idrar yolumu üşüttüm sanıp adaçayı içtim cuma günü.. ondan bi 4-5 saat sonra gece kahve bi akıntım oldu.. 5 gün erken oldum regl diye panik yaptım.. Sonra şüphelenip test yaptım ertesi gün işte sonuç.. Ama tabi benim için sonu önemli 5. gebeliğim bu inşallah bu sefer kayıp yaşamam lütfen bana dua et![]()
Söyledim canım progestan kullan devam ederse dedi ama benimki tüp bebek merkezi olduğu için zaten o artık benim doktorum olmiycak normal gebelik takibi yapmıyolar.. Zaten aynı akşama akıntım kesildi.. Şu an bişey yok 2 gündür çok şükür.. Allah razı olsun canım benim de dualarım seninle inşallah sağlıkla doğar bebeğinDoktora dedinmi akıntını ne olur ne olmaz diye progestan verseydi keşke
Biliyorum kayıplarını cnm dualarım seninle herzaman
Kesilmesine sevindim cok allahım saglıkla tutunmayı büyümeyi nasip etsin sagol birtanem allah razı olsunSöyledim canım progestan kullan devam ederse dedi ama benimki tüp bebek merkezi olduğu için zaten o artık benim doktorum olmiycak normal gebelik takibi yapmıyolar.. Zaten aynı akşama akıntım kesildi.. Şu an bişey yok 2 gündür çok şükür.. Allah razı olsun canım benim de dualarım seninle inşallah sağlıkla doğar bebeğin![]()
Canım ya allah kucağına da almayı nasib etsin. Bende tüp düşünmüştüm bi ara sonra alılama dediler bir dahaki aya kaldı. Özel birşeyler yaptın mı hamile kalmak için :))Ayy sağol canım inanılır gibi değil 7 eylülde tüp bebek tedaviye gitmiştim adetimin 2. günü.. fsh'ım 14,40 çıktı diye tedaviye almadılar.. hastane prosedürü 12 nin altı olmasıymış.. Ben de onu düşürmek için bitki falan içiyodum ki şu an gerçekten şoktayım inanamıyorum![]()
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahBAT a 4 gün kala idrar testim kızlar Eki Görüntüle 2051243
Cnm t nin altinda olmasi lazim.test bozuk olabilir.Bu pozitifmi ikinci cizgi c ye yakin
Cnm adetine o kadar zaman varken çok ilginç olmakla birlikte, sonucun pozitif gibiTakvimime göre ovu. dönemindeyim ama bu ay erken yumurtladığımı düşünüyorum aşırı şekilde göğüs hassasiyeti ara sıra bel ve sırt ağrım var bugün yaptığım test bu şekilde... bat 18ekim. Hamileysem mucize gibi olur inanamam heralde
Takvimime göre ovu. dönemindeyim ama bu ay erken yumurtladığımı düşünüyorum aşırı şekilde göğüs hassasiyeti ara sıra bel ve sırt ağrım var bugün yaptığım test bu şekilde... bat 18ekim. Hamileysem mucize gibi olur inanamam heralde
Amin canım benimKesilmesine sevindim cok allahım saglıkla tutunmayı büyümeyi nasip etsin sagol birtanem allah razı olsun
Teşekkür ederim canım aminn Allah sizlere de nasip etsin en kısa zamanda.. Özel bişey yaptım aslında ama hamile kalmak için değil de sonraki aya fsh ım düşsün diye bir sürü şey içtim hayıt suyu, aslan pençesi, biosteron gibi.. ama aslında gebelikte içilmemesi gereken şeyleri içmiş oldum inşallah bi ters etkisi olmaz öğrendiğim anda bıraktım ama hayırlısı artık..Canım ya allah kucağına da almayı nasib etsin. Bende tüp düşünmüştüm bi ara sonra alılama dediler bir dahaki aya kaldı. Özel birşeyler yaptın mı hamile kalmak için :))
Teşekkür ederim canım amin allah senin de kucağına almayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Canim ya insallah dedigin gibidir ama kan vermeye gitsem 15 gun kala gulerler sanki bana adeti bekliycem adete yakin yine pozitif sonuc alirsam kan veririmCnm adetine o kadar zaman varken çok ilginç olmakla birlikte, sonucun pozitif gibibence hiç durma bugün kan testi yaptır. Sonucu da hemencecik gel bizle paylaş , şimdiden tebriklerr
![]()
Yaptigim da varla yok arasi bisey gorur gibi oldum o yuzden testi atmadim beklettim canim tam da benim gordugum yerden bu cizgi belirgin hale geldiCnm test kac dk sonra boyle oldu ?