Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Eki Görüntüle 2055774
İnşallah canımm inşallah :KK200: benim 14 ekim adet günümdü bugün akşam dayanamadım test yaptım silik çizgi çıktı var mı yok mu bilemiyorum inşallah vardır bikaç gün sonra kan vericem yada yarın sabah erken gebelik testi yapıcam :KK51: silik çizgi hemen çıktı 1 dk bile geçmedi inşallah doğrudur
Ayy canimm benimde 14 ekim di :))) ama ben 11 ekimde öğrendim hamile oldugumu ilk benimde böyle çıkmıştı dur testi atayım sana sende hemen kan ver vardır insallahhh

Eklentiler

• 2017-10-10 03.28.11.webp
    2017-10-10 03.28.11.webp
    2 KB · Görüntüleme: 146
Ayy canimm benimde 14 ekim di :))) ama ben 11 ekimde öğrendim hamile oldugumu ilk benimde böyle çıkmıştı dur testi atayım sana sende hemen kan ver vardır insallahhh
Ayy batlar aynı mı :KK48: seninki ne güzel netleşmiş ben geç mi yumurtladım acaba 32 günde bir adet oluyorum tahmini 1 ekimde çatladı die düşünüyorum

Ayy batlar aynı mı :KK48: seninki ne güzel netleşmiş ben geç mi yumurtladım acaba 32 günde bir adet oluyorum tahmini 1 ekimde çatladı die düşünüyorum
O zaman normal canım zaten 12 günde anca yerleşiyormuş.. sen yarın kan ver sonucu bana yaz 2 günde bir değerlerine baktırırsin inşallah yukselerek katlar:)

Bende bu ay öğrendim meleğimi :) 15 aylık hasretimdi inşallah sağ salim kucağıma almayi nasip eder yüce mevlam :) testimide paylaşayım
Canm maşallah nekadar net ne zaman yaptım ilkini silik olanını bunu silik olandan Kaç gün sonra yaptın ca böyle cikti

Haftaya 1 yıllık evli olcaz canım bu 4. Denememiz oldu :KK51: kusura bakma uyuyakalmışm:KK48: canım arada kasıklarında sızlanma var mı benim sızlanmalar devam ediyor normal mi sence bu sürekli değil araara
Oluyo canım tabiki :) aa daha yeni evli ymis sin haydi hakkında hayırlısı olsun bugün hemen kana kossss:KK6:

Evett canimm doğru anladın :) bat da cuma gunuydu :) senin hikayen nasıl test pozitif mi çıktı
Canm ben 18 aydır hamile kalmak için yapmadığım şey kalmadı 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine de olmadı Son olarak rahim filmi çekildim filmde yapisiklik vardı ilaç ile açıldı yapisikliklar doktorum 3 ay vermişti bu 2. Ay ve inşallah hamileyim aylardır beklediğim bebeğim annesinin kuzuşu benimle ama benim ki geç döllenme olmuş galiba çünkü bugün adetim gecikeli 9 gün oldu 7. Günü böyle cikti bide yarın yapıcam iste20171014_183054-1.webp 20171014_183054-1.webp

Back
X