Pozitif İdrar Testi Örnekleri

İnşallah canm benim buarada bende erzurumluyum sen suan ordasin görev gereği sanirim neresindesin ah memleketim soğuk demi havalar buzamanlarda çok zoguk olur izmirde halen yaz havası var ya
Evet canimm ben erzurum dayim merkezde hemide ne soğuk buzz iyice soğudu evim isinmiuo

Urfadayız canım ama diyarbakıra gitme durumumuz var ya nasip bakalım bu sıra beklemedeyiz eşim oraya gidicek bende görevlendirme ile nakil almak istiyorum bakalım :KK51: sen nerdesin buarada asken trabzonluyım :KK48:
Canım ben Diyarbakırlıyım burası çok güzel buraya gelirseniz beklerim

Canım ben Diyarbakırlıyım burası çok güzel buraya gelirseniz beklerim
Gezmek için gelmiştik canım cidden urfadan daha çok beğendim diyarbakırı bildiğin büyükşehir herşey var sosyal aktivite çok valla nasipse gelicez inşallah :KK200: dedikleri gibi var bencede doğunun parisi :KK48:

Kızlar selamlar, yarın bat günüm bu sabah test yaptım çok silik çıktı. hiç akıntım yok sizlerde akıntı durumları nasıl? Hiç akıntısı olmayıp testi pozitif çıkan var mı?

Gezmek için gelmiştik canım cidden urfadan daha çok beğendim diyarbakırı bildiğin büyükşehir herşey var sosyal aktivite çok valla nasipse gelicez inşallah :KK200: dedikleri gibi var bencede doğunun parisi :KK48:
Geldiğinde görüşmek ister seni gezdirmek isterim canım o kadar çok doğal güzelliği var ki gez gez bitmez

Kizlar degerim 58 cikti iki gun snra tekrr cagirdi son adet tarihim 11 eylul oldugu icin biraz az ddi cnm sikildi
İnşallah artar canım sıkma canını 2 gün sonra en az 2 katına çıkması lazım sanırm. İdrar testin çok mu silik çıkmıştı canım snaki belirgindi gibi geldi bana

Back
X