- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gördümmUmarım oradaki 2. Çizgiyi görebilen tek ben değilimdir
Kızlar gece tekrar yaptım Al-bi marka test ile çıkmadı maalesef. Sanırım kimyasal gebelikti. Bugün adet günüm bakalım olacak mıyımKızlar adete bir gün kala yaptığım test. Hiç akıntım falan yok ara ara sağ kasığım ağrıyor o kadar. Var mı sizce bebiş?
Çizgi görünüyo canım. Benim de adetten 3 gün ve 1 gün önce yaptım böyle çıktı. Bugün başka bi markayla tekrar yaptım çıkmadı maalesef. Bat günüm bugün bekliyorum kırmızıları. Senin bat ne zaman?Umarım oradaki 2. Çizgiyi görebilen tek ben değilimdir
Öğretmen falan mı eşin bu arada ayıp olacak ama yaş kaç2 yildir diyarbakirdayim bizde eşimin görevinden dolayi
Çizgi görünüyo canım. Benim de adetten 3 gün ve 1 gün önce yaptım böyle çıktı. Bugün başka bi markayla tekrar yaptım çıkmadı maalesef. Bat günüm bugün bekliyorum kırmızıları. Senin bat ne zaman?
Teşekkürler canım inşallah öyledirBende gördümmtebrik ederim canım
![]()
Gec dollenme nasil oluo cnm sende sanirim bende de varTeşekkürler canım inşallah öyledir
Bundan önce 4 gebeliğim var 1 tane kızım var
İnşallah bunda mutlu sona erer
Yani yumurtlama herkesin ki gibi 15-18. Günler arasında değil daha geç 19-23 gün arasında oluyorGec dollenme nasil oluo cnm sende sanirim bende de var
Kan değeri 1000 olmadan vaginal 6000 olmadan da karından gözükmezKızlar doktora gittim. Önce ultrasondan baktı bişey göremedi. Alttan da muayene etti kese göremedi. Kan testi istedi. Sizce hamile degil miyim
Kan değeri 595 çıktı. Normal mi o zaman görülmemesiKan değeri 1000 olmadan vaginal 6000 olmadan da karından gözükmez
Kan degerim 595 çıktı. Normal mi o zaman görülmemesiKan değeri 1000 olmadan vaginal 6000 olmadan da karından gözükmez
Evet gözükmemesi çok normalKan degerim 595 çıktı. Normal mi o zaman görülmemesi
Normal canım kaç haftalıkKan degerim 595 çıktı. Normal mi o zaman görülmemesi
Normal oluyo canım adetin kaç gün gecikti seninKan değeri 595 çıktı. Normal mi o zaman görülmemesi
Bugün 7. Gün. Doktorla konuştum cumartesi görünür dediNormal oluyo canım adetin kaç gün gecikti senin
5. HaftaNormal canım kaç haftalık
Son adet tarihime göre benimde 5 haftalık olucak henüz kan vermedim akşama kan vermeyi düşünüyorum. Ama benim bugün adet gecikmenin 3. Günü bakalım kaç çıkıcak kan değerim5. Hafta
Gayet normal canım değerin yakında görürsün keseyi5. Hafta