- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.001
Evet sabah daha net cikio canim benim gce az daha silikti sabah biraz daha koyuydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 aydır Laboquick marka test kıllanıyorum ikinci cizgiyi giç görmedim demekkiMini_mini sizin teslerin şansınıza hepsi bozukmuş
Canim sen diyarbakirlisin galiba bende diyarbakirdayimRica ederim canım ne demek![]()
Kızlar akşam saatlerinde yaptım böyle çıktı
O lekelerin bi anlamı var mı acaba
Umut fakirin ekmeği
Yarın sabah tekrarlamayı düşünüyorum datest sağlam bozukmuş canım.
tekrarla bence.
Aaaaa neresinde canımCanim sen diyarbakirlisin galiba bende diyarbakirdayim
Ben de aynı durumdayım ya. İşin kötüsü ben gece de çok sık idrara çıkıyorum sabah yine beklemiş bi idrar olmuyo yani. Napıcağımı şaşırdım vallaCanlar testlerim elimde suan yapmamak için kendimi zor tutuyorum bin önce sabah olsa
Yine de en çok beklemiş idrar sabah olur sanırım.Ben de aynı durumdayım ya. İşin kötüsü ben gece de çok sık idrara çıkıyorum sabah yine beklemiş bi idrar olmuyo yani. Napıcağımı şaşırdım valla![]()
Insallah degerin yukselir canim belki gec dollenmedir o yuzden az cikmistirKizlar degerim 58 cikti iki gun snra tekrr cagirdi son adet tarihim 11 eylul oldugu icin biraz az ddi cnm sikildi
Bilmiyorumki cnm banada oyle gelio cunku daha oncesinde gebelik olsaydi gecen haftaki kanda cikardi die dusunuyorum gecen pazartesi negatiftiInsallah degerin yukselir canim belki gec dollenmedir o yuzden az cikmistir
Ben gece pek kalkmam gelirse tutarım sabaha kadar vallaBen de aynı durumdayım ya. İşin kötüsü ben gece de çok sık idrara çıkıyorum sabah yine beklemiş bi idrar olmuyo yani. Napıcağımı şaşırdım valla![]()
Kizz bal gibi hamilesin bu çizginin neyi yanılsin:)) haydi hayırlı olsun canm kan testi verebilme ihtimalin var mıKızlar benim adetimden 6 gün geçti. Bugün test yaptım. Hamile olduğumu düşünüyorum yanılma payı var mıdır?
Yenisehirde yim cnmAaaaa neresinde canım
Aaaaa yakınmışız bende sur içindeyimYenisehirde yim cnm
Bugün gidip yaptırıcam zaten kan testiKizz bal gibi hamilesin bu çizginin neyi yanılsin:)) haydi hayırlı olsun canm kan testi verebilme ihtimalin var mı
Aaaaa yakınmışız bende biz
2 yildir diyarbakirdayim bizde eşimin görevinden dolayiAaaaa yakınmışız bende sur içindeyim
2. Çizgi var bence hamilesinBu ay yumurtlamam gecikti ve cuma günü oldu. Batimda yarindan sonra. Bugun oglen 1 de test yaptim aksam 6 da bi baktim beyaz cizgi var. 4 saat durdum tekrar yaptım yine o cizgi vardı. Bu galiba negatif oluyordu degil mi ?
Ilk yaptığım pecete icindekiEki Görüntüle 2056105 Eki Görüntüle 2056106
2. Çizgi var bence hamilesin