- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ustune gormede olabiliuo cnm ins.oyledir ki anlarsn zaten normalde adetin kaç gün sürüyor oradan pay bic yap bakalım bu testi bende merak ettim rabbim gönlüne göre versin cnn5 gun ggecmisdi cuma gunu.pembe akinti oldu ara ara cumartesi ve pazar adet gördüm bgun sw kahverengi akintim var yani toplam.2 gun adet gördüm kimisi üstüne gorme.mi.oldun dio blmiom.kafam.cok.karisik.smdi esim.alicak test yapicam.umarim.olumlu sonuclar ile gelirim dularinizi bekliyorum inşallah
Geliyor bebişMerhaba arkadaşlar regl'im 2 gün gecikti ve yaptığım test bu şekilde sonuç verdi? Sizce durum nedir? Yardımcı olur musunuz lütfen
Bariz belli gibi cnn senin hamile olabilirsin silik ama pembemsi en azından olumlu gibi ınş.öyledir cnmMerhaba arkadaşlar regl'im 2 gün gecikti ve yaptığım test bu şekilde sonuç verdi? Sizce durum nedir? Yardımcı olur musunuz lütfen
Bnmde boyle idi ama olumsuz sanırım beyaz oldugundan seninki pembeBariz belli gibi cnn senin hamile olabilirsin silik ama pembemsi en azından olumlu gibi ınş.öyledir cnm
Nebati canim 2 gun adet oldum suan kahverengi akintimUstune gormede olabiliuo cnm ins.oyledir ki anlarsn zaten normalde adetin kaç gün sürüyor oradan pay bic yap bakalım bu testi bende merak ettim rabbim gönlüne göre versin cnn
Bariz belli gibi cnn senin hamile olabilirsin silik ama pembemsi en azından olumlu gibi ınş.öyledir cnm
Negatif....
1 bucuk.canim yari vajinimusum yarim.yamalak griorum iliskiye zaten tam.olsa belki bi umut ama.isde hayallerHAyrlsi cnm sen ne kadarlık evlisn
Seninki belli cnm baya yani kesin bence bazı hayırlı olsun darısı basima insallah dua et cnm banadaBen de 1 buçuk yıldır evliyim kaç aydan beri bekliyordum. İnanmadım inşallah olumlu olur Allah'ın izniyle
Ay inşallah inşallah Rabbim isteyen herkesle birlikte bana da nasip etsinGeliyor bebiş![]()
Rabbim bilir isini sabırla beklicez cnm ins.tez zamanda bizimde içimize miniklerimiz ddüşer1 bucuk.canim yari vajinimusum yarim.yamalak griorum iliskiye zaten tam.olsa belki bi umut ama.isde hayaller
Aminnn canim insalllaaahRabbim bilir isini sabırla beklicez cnm ins.tez zamanda bizimde içimize miniklerimiz ddüşer
evet hamissin hayilri olsunMerhaba arkadaşlar regl'im 2 gün gecikti ve yaptığım test bu şekilde sonuç verdi? Sizce durum nedir? Yardımcı olur musunuz lütfen
evet hamissin hayilri olsun
Kan ver beta hcg bakilsinSanki regl olacakmışım gibi ağrılarım var. Bacaklarım buz gibi. İnşallah regl olmam
Hayırlısı canım meleğinin zamanı var demek ki. Benim de 4 sene sonra oldu iyi anliyorum seni ama gerçekten biraz kafadan atmak düşünmemek lazım biliyorum zor ama bak nasıl olcak sonra. Herseyin başı sitres sıkıntı bütün hormonlarımızı etkiliyo. Rabbim tez zaman da isteyen herkese sana da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahÖyle cnm ama 13 gün oldu hala adet olması adet düZensizliği zaten stres yapmamaya yetiyor şimdi sökturucumu alsam bilemedim af napalm insallah birdaki aya ne bileyim 5 yıl okadar uzun geldiki rabbim daha fazla aratmasn kimseye aratmasn rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin bana da allahım ınş.sende yap sonucu yaz cnm geçti mi çok günün

Ben selim Akgün e gidiyorum canım jimer deKızlar bursadan olan var mı bursada iyi doktor bilen var mi işinden anlayan tavsiye edeceginiz doktor var
mı