- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.701
Kızlar iyi akşamlar hastalanmama 3 gün kaldı dayanamadım test yaptım negatif çıktı böyle olup daha sonra gebelik öğrenen varmı acaba 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gec döllenme olur blki bilemiyorumKızlar iyi akşamlar hastalanmama 3 gün kaldı dayanamadım test yaptım negatif çıktı böyle olup daha sonra gebelik öğrenen varmı acaba![]()
Benim bebiş valla pek bi nazlı ne bekletti sorma yaGec döllenme olur blki bilemiyorum
Ya sabir sagöikli gelsinde gerisi önemli degil canimBenim bebiş valla pek bi nazlı ne bekletti sorma ya
Öyle canım inşallahYa sabir sagöikli gelsinde gerisi önemli degil canim
Küçülme mi o Nasıl oluyor kikizlar 5 haftalik gebelikte kese bir gunde 2 cm kuculur mu?
Saglikli bir gebelik degilmi dr ne demiskizlar 5 haftalik gebelikte kese bir gunde 2 cm kuculur mu?
Canım sana birşey sormak istiyorum ben test yaptım negatif demiştim eşimle dışarı gittik geldik teste birdaha bakıyım dedim ve çok çok çok silik ama belli bir çizgi daha vardı acaba testi akşam yaptığım için olabilirmi ??? İlk idrarlamı yapsamYa sabir sagöikli gelsinde gerisi önemli degil canim
Ilk idrarla yap bide degisik testlerle dene ilk 5 dak cikan bizim icin önemliCanım sana birşey sormak istiyorum ben test yaptım negatif demiştim eşimle dışarı gittik geldik teste birdaha bakıyım dedim ve çok çok çok silik ama belli bir çizgi daha vardı acaba testi akşam yaptığım için olabilirmi ??? İlk idrarlamı yapsam
Tamam canım çok sağol Allaha emanetIlk idrarla yap bide degisik testlerle dene ilk 5 dak cikan bizim icin önemli
Sagol canmTamam canım çok sağol Allaha emanet
bilmiyorumki dun biraz kanamam oldu domtora gittim sorun yok normal dedi bugunde gece biraz regl sancisi gibi sancim oldu kanamada tirnagin beyazi kadar pihti şeklinde oldu yine gittim bakti yine sorun yok olur normal dedi 6 cm capinda kese dedi ama dunku dr 8 cm olarak yazmis dosyaya sordum bilmiyorum ki falan dedi acikcasi ilgilenmedi kendi doktorumada gidemiyorum sehir disindayim iyice kafam karisti simdide wc de yine pihti gibi bisey oldu anlamiyorum hic bisey sorun yok diyip duruyorlarKüçülme mi o Nasıl oluyor ki
bilmiyorumki dun biraz kanamam oldu domtora gittim sorun yok normal dedi bugunde gece biraz regl sancisi gibi sancim oldu kanamada tirnagin beyazi kadar pihti şeklinde oldu yine gittim bakti yine sorun yok olur normal dedi 6 cm capinda kese dedi ama dunku dr 8 cm olarak yazmis dosyaya sordum bilmiyorum ki falan dedi acikcasi ilgilenmedi kendi doktorumada gidemiyorum sehir disindayim iyice kafam karisti simdide wc de yine pihti gibi bisey oldu anlamiyorum hic bisey sorun yok diyipduruyorlarSaglikli bir gebelik degilmi dr ne demis
Farklı doktorlarda mı yaptın bu ultrasonu?Bir de cm degil o mm Can'ım.Cm için çok erken.bilmiyorumki dun biraz kanamam oldu domtora gittim sorun yok normal dedi bugunde gece biraz regl sancisi gibi sancim oldu kanamada tirnagin beyazi kadar pihti şeklinde oldu yine gittim bakti yine sorun yok olur normal dedi 6 cm capinda kese dedi ama dunku dr 8 cm olarak yazmis dosyaya sordum bilmiyorum ki falan dedi acikcasi ilgilenmedi kendi doktorumada gidemiyorum sehir disindayim iyice kafam karisti simdide wc de yine pihti gibi bisey oldu anlamiyorum hic bisey sorun yok diyip duruyorlar
ayy valla kafa kalmadi ki mm dogruFarklı doktorlarda mı yaptın bu ultrasonu?Bir de cm degil o mm Can'ım.Cm için çok erken.
ayy valla kafa kalmadi ki mm dogruevet dunle bugun baska doktorlar bakti ultrasonda çok net gorunuyordu kese dusecek olsa belli olurdu sanirim cok karisti kafam
evet 2sindede devlete gittim burada kadin dogum hastanesi var orasi iyi ozellere bakmayin dediler ama insallah iyi birsey yapmisimdir cok şüpheliyim suandadoktordan doktora farkeder Can'ım.Küçülmez yani.Devlete mi gittin sonuncuda peki
Tedavimi görüyorsun hamile kalmada yardımcı bir doktor mu memnun musun bide jimerde ücret nedakadr oluo ben nuray sozeri hanımı duydum iyi diye ama ücret nasıl onu merak ediyrmBen selim Akgün e gidiyorum canım jimer de
Benim çok eski doktorum selim bey ben memnunum çok ilgili ve bilgili deneyimli muayene ücreti doktora göre değişiyor canım jimer de 350 alan da var 200 de selim bey 100 lira alıyor ayrıca hastanenin başhekimi kendisiTedavimi görüyorsun hamile kalmada yardımcı bir doktor mu memnun musun bide jimerde ücret nedakadr oluo ben nuray sozeri hanımı duydum iyi diye ama ücret nasıl onu merak ediyrm