- 8 Mayıs 2017
- 1.626
- 3.627
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.741
Benim bu daha ilk adetim olacaktı ama 3 gündür olmuyorum gecikiyobenim kanamam daha 20 gün kadar önce durdu eylül 21 den beri arada adet oldumsa da ayırt edemedim
hayırlısı bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bu daha ilk adetim olacaktı ama 3 gündür olmuyorum gecikiyobenim kanamam daha 20 gün kadar önce durdu eylül 21 den beri arada adet oldumsa da ayırt edemedim
hayırlısı bakalım
Benim bu daha ilk adetim olacaktı ama 3 gündür olmuyorum gecikiyo
Hiç test yaptın mı canım ben yarın sabah yapacamo zaman benimki de gecikiyor olabilir bende de tık yok
Dusuk ya da kuretajdan sonra regl olmak 40-45 surebilir, eski bat gore hesap yapmaniz dogru degilBenim bu daha ilk adetim olacaktı ama 3 gündür olmuyorum gecikiyo
Aaaaa bunu bilmiyordum işte o zaman daha varDusuk ya da kuretajdan sonra regl olmak 40-45 surebilir, eski bat gore hesap yapmaniz dogru degil
canım en son perşembe yaptım negatiftiHiç test yaptın mı canım ben yarın sabah yapacam
Yarın sabah yapacam bende bakalım artıkcanım en son perşembe yaptım negatifti
şimdi bekliyorum
Yarın sabah yapacam bende bakalım artık
Yazarım tabiki eşim almış ama sabah yapacamYaz mutlaka canım hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Yazarım tabiki eşim almış ama sabah yapacam
Beklemek zorundayım mecburenİyi dayanıyorsun ben asla bekleyemezdim :)
Hadi hayırlısı canimBeklemek zorundayım mecburen
AminHadi hayırlısı canim
Çok şaşkınım kafaya hiç takmıyorum bugün akşama kadar hiç ağrım olmadı ama şuan hastalancakmışım gibi ağrı başladı ama olmuyorum acaba hamileyken de böyle adet zamanı ağrı olurmuStres yaparsan sökülmen uzun sürebilir.Ya da yumurta geç çatladıysa gözükmüyor olabilir testlerde henüz.Veya bu ay abartılı beslendiysen kilo alımı olduysa o denge bozmuş olabilir,ya da spor yapıyorsan...
Canım zaten tamda öyle oluyor olucakmış gibi oluyorsun ama olmuyorsun geciktimi gününÇok şaşkınım kafaya hiç takmıyorum bugün akşama kadar hiç ağrım olmadı ama şuan hastalancakmışım gibi ağrı başladı ama olmuyorum acaba hamileyken de böyle adet zamanı ağrı olurmu
Evet Can'ım aynı adet olcakmış gibi oluyor.Sızlıyor baya bi.Çok şaşkınım kafaya hiç takmıyorum bugün akşama kadar hiç ağrım olmadı ama şuan hastalancakmışım gibi ağrı başladı ama olmuyorum acaba hamileyken de böyle adet zamanı ağrı olurmu
3 gün oldu bugün geçeli ayakta çok kalıyorum bu aralar başım kalabalık gündüz bişey yok ama akşam başlıyor ağrılar akıntım artmış bugün birdeCanım zaten tamda öyle oluyor olucakmış gibi oluyorsun ama olmuyorsun geciktimi günün
3 gündür sürekli tuvalete giriyorum hastalandım sanıp ama yok bişiEvet Can'ım aynı adet olcakmış gibi oluyor.Sızlıyor baya bi.
Kafadan at biraz bi bakalım.Bende yerleşince başladı o adet Ağrı'ları3 gündür sürekli tuvalete giriyorum hastalandım sanıp ama yok bişi
Canım senin ne kadarlık şuanKafadan at biraz bi bakalım.Bende yerleşince başladı o adet Ağrı'ları