- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.801
Kafam döndü yaaAllah seni yaaa :))
Şuan Doğum yaptın mı hamile misin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafam döndü yaaAllah seni yaaa :))
Daha yeni Can'ım benim :) 2 hafta önce oldu bu olay.Allah seni yaaa :))
Maşallah darısı başıma ben de sana yetişsem yok umut yoktu pardonDaha yeni Can'ım benim :) 2 hafta önce oldu bu olay.
Belli olmaz ne kadardır istiyordun ki :)Maşallah darısı başıma ben de sana yetişsem yok umut yoktu pardon![]()
Hiç korunmadan bi buçuk yıl yaklaşık daha doğrusu evlendiğimden beri korunmuyorumBelli olmaz ne kadardır istiyordun ki :)

Ohooo bizim 4 yıl oluyor :) Eşin tahlil yaptırdı mı?Biz boş boş 1.5 yıl bekledik sorun eşimde çıktı malesef.Hiç korunmadan bi buçuk yıl yaklaşık daha doğrusu evlendiğimden beri korunmuyorum![]()
Ama ben 31 yaşındayımOhooo bizim 4 yıl oluyor :) Eşin tahlil yaptırdı mı?Biz boş boş 1.5 yıl bekledik sorun eşimde çıktı malesef.
31 olsa ne olur ki :) Nice senelere o Zaman sevdiklerinle :))) Genelde pko,varikosel,kilo,tüpte tıkanıklık oluyor sebep onun harici 1 1.5 yılda olur merak etme.Ama ben 31 yaşındayım
32 say bu ay doğumgünüm
Eşim de yaptırdı
Sorun yok
Aynennn sorun yoksa bi buçuk seneyi bulabilirmiş31 olsa ne olur ki :) Nice senelere o Zaman sevdiklerinle :))) Genelde pko,varikosel,kilo,tüpte tıkanıklık oluyor sebep onun harici 1 1.5 yılda olur merak etme.

Evet bu sabah adet oldumCanım naptın hastalandınmı
Hayırlısı olsun canım zamanı var demekki sıkma canınıEvet bu sabah adet oldum
Senin ki ne olduHayırlısı olsun canım zamanı var demekki sıkma canını![]()
Ben olmadım hala ayın 6 sına kadar bekleyip hemen hastaneye gitcem rüyamda yaprak sarması vardı ama yiyemiyordumSenin ki ne oldu
Oy kıyamam sana inşallah rüyan hayırlara vesile olurBen olmadım hala ayın 6 sına kadar bekleyip hemen hastaneye gitcem rüyamda yaprak sarması vardı ama yiyemiyordum![]()
Çarşamba günü hastaneye gitcem dua esin güzel haberlerle geliyim isteyen herkese ben de dahil olmak üzere Allah nasip etsin öptüm seni canımOy kıyamam sana inşallah rüyan hayırlara vesile olur
Dualarımız seninle ve tüm evlat sahibi olmak isteyenlerle inşallah canım. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinÇarşamba günü hastaneye gitcem dua esin güzel haberlerle geliyim isteyen herkese ben de dahil olmak üzere Allah nasip etsin öptüm seni canım![]()
Hastalandım cenım bende artık bidahaki ayaOy kıyamam sana inşallah rüyan hayırlara vesile olur
Hayırlısı olsun canım ikimiz içindeHastalandım cenım bende artık bidahaki aya![]()
31 yaş ne ki ben 38 yaşındayım hala umudum var :)