- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.821
maşallah bize o zamanAynen ben de 39 :) Her ay yeniden umutlaniyorum hic bikmadan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah bize o zamanAynen ben de 39 :) Her ay yeniden umutlaniyorum hic bikmadan.
Normal canım tebrik ederim hamilesin,benim ilk hamileliğimde çok sancılanmıştım ,dikkat et kendine.bu arada bu test gebelik testi değilmi.Merhabalar,test bu şekilde çıktı.3 gündür şiddetli karın ağrım var.daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için şimdi korkuyorum.karın ağrısı bu aşamada normal midir?
Teşekkür ederim. Evet gebelik testi.bir kere kaybedince şimdi ağrıdan korkuyorumNormal canım tebrik ederim hamilesin,benim ilk hamileliğimde çok sancılanmıştım ,dikkat et kendine.bu arada bu test gebelik testi değilmi.
Korka canım rahat ol birşey olmaz inşallah, adetin geçtimi,yosa daha varmı.Teşekkür ederim. Evet gebelik testi.bir kere kaybedince şimdi ağrıdan korkuyorum
bende 39 umutlar bitmezAynen ben de 39 :) Her ay yeniden umutlaniyorum hic bikmadan.
İnşallah kötü bir şey yoktur korkma strese sokma kendini inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsınBugünkü test sonucum adetim 2 gün geçti bu şekilde çıktı cumartesi günü nasipse gidicem dr a inşallah keseyi görebilirim daha önce 2 kez kimyasal geçirdim çok korkuyorum
amin inşallah rabbim tüm isteyenlere de banada nasip etsin bebeğimizi kucağımıza almayı karnım ağrıdıkça ödüm kopuyoİnşallah kötü bir şey yoktur korkma strese sokma kendini inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın
İlk zamanlar olabilir ama fazlaysa aksatmadan hemen doktora gitamin inşallah rabbim tüm isteyenlere de banada nasip etsin bebeğimizi kucağımıza almayı karnım ağrıdıkça ödüm kopuyo
Hakkında hayırlısı olsun canım korkma Rabbim meleğini sana bağışlasın inşallahBugünkü test sonucum adetim 2 gün geçti bu şekilde çıktı cumartesi günü nasipse gidicem dr a inşallah keseyi görebilirim daha önce 2 kez kimyasal geçirdim çok korkuyorum
amin canım Allah razı olsunHakkında hayırlısı olsun canım korkma Rabbim meleğini sana bağışlasın inşallah
2 gün geçti.bugün doktora gittim karın ağrısı şiddetli olmadı müddetce normal dedi.Korka canım rahat ol birşey olmaz inşallah, adetin geçtimi,yosa daha varmı.
Çok sevindim canım ,sen elinden geldiğince dinlen,ben o sancıyı biliyorum hatta ben hamile olduğumu bilmiyordum daha dayanamayıp ağrı kesici içmiştim,neyseki birşey olmadı çok şükür ,hala sancın devam ediyormu.2 gün geçti.bugün doktora gittim karın ağrısı şiddetli olmadı müddetce normal dedi.
Hayırlı olsun canim kimyasallari at kafandan onlarin nedeni sağlıksız dollenme vucut atiyor zaten saglikli dollenme gerceklestiyse oyle bir durum yasamazsin ben de bir kez kimyasal yasadimMerhabalar,test bu şekilde çıktı.3 gündür şiddetli karın ağrım var.daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için şimdi korkuyorum.karın ağrısı bu aşamada normal midir?
İnşallah olumlu düşünelim olumlu olsun:)teşekkür ederim güzel dileklerin içinHayırlı olsun canim kimyasallari at kafandan onlarin nedeni sağlıksız dollenme vucut atiyor zaten saglikli dollenme gerceklestiyse oyle bir durum yasamazsin ben de bir kez kimyasal yasadim
Evet devam ediyor ama çok sancı gibi değilde adet olacakmış gibi ağrı var.şiddetli olmadığı müddetçe normal dedi doktor.Çok sevindim canım ,sen elinden geldiğince dinlen,ben o sancıyı biliyorum hatta ben hamile olduğumu bilmiyordum daha dayanamayıp ağrı kesici içmiştim,neyseki birşey olmadı çok şükür ,hala sancın devam ediyormu.
Rahim gebelige alismaya calisiyor ben 7.haftamdayim o bahsettigin agri hala devam ediyor dr una söylersen progestan verir fitil ve rahatlarsin kullaninca aman agizdan alma ben bayildim oyle alincaİnşallah olumlu düşünelim olumlu olsun:)teşekkür ederim güzel dileklerin için
Evet canım normal bir kaç güne kadar geçer o,bebişin yerleşiyo rahmin genişliyo o yüzden oluyo,rabbim hayırlısıyla sağlıklı ,rahatbilr gebelik geçirmeni nasipetsin canım kendine dikkat et.Evet devam ediyor ama çok sancı gibi değilde adet olacakmış gibi ağrı var.şiddetli olmadığı müddetçe normal dedi doktor.
Bu arada bende daha adet olmadım bugün ikinci gün test yaptım negatif ,bu ay olmadı galiba klasik gecikmelerimden yaşıyorum yine.Evet canım normal bir kaç güne kadar geçer o,bebişin yerleşiyo rahmin genişliyo o yüzden oluyo,rabbim hayırlısıyla sağlıklı ,rahatbilr gebelik geçirmeni nasipetsin canım kendine dikkat et.