Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar ya ben testi megatech diye bir marka ile yaptım pozitif çıktı ama bu başlıkta çok iyi şeyler söylenmemiş o marka için ya inşallah beni yaniltmaz :(

Kızlar ya ben testi megatech diye bir marka ile yaptım pozitif çıktı ama bu başlıkta çok iyi şeyler söylenmemiş o marka için ya inşallah beni yaniltmaz :KK43:

Gecen ay miratech 5 adet test aldim 3u net pozitif verdi kıpkırmızıydi ama dedim kan veriyim kan 0.100 çıktı inanmadim eve geldim çeşme suyuna tuttum oda net pozitif ben şok tabi güvenim kalmadı bedava verseler almam o markayı yapipta pskolojimi bozma birde al bi gebelik testi oda hatalı pozitif veriyor

Gecen ay miratech 5 adet test aldim 3u net pozitif verdi kıpkırmızıydi ama dedim kan veriyim kan 0.100 çıktı inanmadim eve geldim çeşme suyuna tuttum oda net pozitif ben şok tabi güvenim kalmadı bedava verseler almam o markayı yapipta pskolojimi bozma birde al bi gebelik testi oda hatalı pozitif veriyor
Hadi ya valla moralim çok bozuldu şimdi bilsem başka marka alirdim yarın başka alayım bari ama adetim de geçti en doğrusu kan testi :(

Hadi ya valla moralim çok bozuldu şimdi bilsem başka marka alirdim yarın başka alayım bari ama adetim de geçti en doğrusu kan testi :KK43:
Ben hamileliğimi miratech marka ile öğrendim iki gün geçtiğinde silik çıktı üç gün sonra kan verdim şükür ikinci ayım bitti şuan. Bozma moralini bence de var gibi inşallah da öyledir Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder :)

Ben hamileliğimi miratech marka ile öğrendim iki gün geçtiğinde silik çıktı üç gün sonra kan verdim şükür ikinci ayım bitti şuan. Bozma moralini bence de var gibi inşallah da öyledir Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder :)
Ay canım benim de iki gün geçti ve silikti aynı senin gibi inşallah ya :)

Kızlar bugün tekrar tip merkezine gidip kan vereceğim. Değerim artmış mi bakmam lazım. En son 180 di :KK43:
Dua edin bol bol artmış olsun :nazar::KK200:

Arkadaşlar düşüncelerinize ihtiyacım var ben halüsülasyon mu görüyorum... Ekte testimi gönderiyorum adetim 3 gün gecikti tam adet oldum diye kosuyorum meğer sarı bir akıntı ağrım var hafif ve ara ara bir de sol kasığa batmalar...şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• Screenshot_20170408-112206.webp
    Screenshot_20170408-112206.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 113
  • Screenshot_20170408-112322.webp
    Screenshot_20170408-112322.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 113
Arkadaşlar düşüncelerinize ihtiyacım var ben halüsülasyon mu görüyorum... Ekte testimi gönderiyorum adetim 3 gün gecikti tam adet oldum diye kosuyorum meğer sarı bir akıntı ağrım var hafif ve ara ara bir de sol kasığa batmalar...şimdiden teşekkür ederim
Testte silik bir cizgi var. Bu hangi marka acaba? Sonrakinde megatif ciktiysa bence kan tahlili en guzeli direkt öğrenirsiniz. Insallah pozitiftir.

Back
X