Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bisey olmaz Sabah ilk idrarla daha belirgin olurdi testlerini hep gecmi yaptin goruyorum ama reglnin gecikmis kan vermelisin bence...nasil belirtin vardi gozun aydin
Canim hic bir belirtim yoktuu. Meslek geregi merkesde oturmuyorum köyde oturuyorum oyuzden kan veremedim..idrarda negatif gorunce adeti bekledim ama gelmedi. Pazartesi doktora gidicektim kist flaan vardir oyuzden adet olamiuorum diye dusunuyodum ki bu test yaniltti beni.. Kafam allak bullak

Canim hic bir belirtim yoktuu. Meslek geregi merkesde oturmuyorum köyde oturuyorum oyuzden kan veremedim..idrarda negatif gorunce adeti bekledim ama gelmedi. Pazartesi doktora gidicektim kist flaan vardir oyuzden adet olamiuorum diye dusunuyodum ki bu test yaniltti beni.. Kafam allak bullak
Elinde test varsa yenile umut vermis olmayim ama regl gemedigine ve silik gordugumuzr gore var gibi..

Arkadaşlar düşüncelerinize ihtiyacım var ben halüsülasyon mu görüyorum... Ekte testimi gönderiyorum adetim 3 gün gecikti tam adet oldum diye kosuyorum meğer sarı bir akıntı ağrım var hafif ve ara ara bir de sol kasığa batmalar...şimdiden teşekkür ederim
Keske once gorseydim kan verme derdim sana ayni marka beni sali gunu yaniltti cunku ertesi gun adet oldum cok guvenilir degil bu test

IMG-20170409-WA0000.webp

kızlarr sabah erkenden aşırı bir gaz sancısıyla uyandım. adetime daha2gün var ama ben dayanamadım uyanır uyanmaz test yaptım ve böyle cıktı. 2 tane test yaptim 2si de ayni çıktı. Adete 2 gun kala yaptigim icin yanlis cikmaz dimi:110:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1979613
kızlarr sabah erkenden aşırı bir gaz sancısıyla uyandım. adetime daha2gün var ama ben dayanamadım uyanır uyanmaz test yaptım ve böyle cıktı. 2 tane test yaptim 2si de ayni çıktı. Adete 2 gun kala yaptigim icin yanlis cikmaz dimi:110:

Sanmam canım maşallah ne güzel çıkmış çizgin ;)

Merhaba canım çok az acil kırmızı geldi sonra bir kaç damla kahverengi leke geldi şimdi yok çok şükür bir kaç saattir ben de progestan kullandım yine de doktora gidemedim ilçede doktor yok hafta içi giderim ancak
Zaten doktora da gitsen progestan yada inne veriyorlar birde dinleneceksin aya kalmayacaksin bir kaç gun

Eki Görüntüle 1979613
Canim cizgin net Masallah hadi gozun aydin masallah

Back
X