- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #14.901
Evetcanim cizgi gordun meden kan vermein 11 gunluk surede bekledin muhtemelen gec dollenme hicmi belirtim olmadi anlamadinmiKizlaaaaaarrrrrrrrrr??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetcanim cizgi gordun meden kan vermein 11 gunluk surede bekledin muhtemelen gec dollenme hicmi belirtim olmadi anlamadinmiKizlaaaaaarrrrrrrrrr??
Varmiii sence cnmm ya elim ayagim titriyi.. Hamile degilim diye o kadar iş yaptim ooff:\Evetcanim cizgi gordun meden kan vermein 11 gunluk surede bekledin muhtemelen gec dollenme hicmi belirtim olmadi anlamadinmi
Bisey olmaz Sabah ilk idrarla daha belirgin olurdi testlerini hep gecmi yaptin goruyorum ama reglnin gecikmis kan vermelisin bence...nasil belirtin vardi gozun aydinVarmiii sence cnmm ya elim ayagim titriyi.. Hamile degilim diye o kadar iş yaptim ooff:\
Canim hic bir belirtim yoktuu. Meslek geregi merkesde oturmuyorum köyde oturuyorum oyuzden kan veremedim..idrarda negatif gorunce adeti bekledim ama gelmedi. Pazartesi doktora gidicektim kist flaan vardir oyuzden adet olamiuorum diye dusunuyodum ki bu test yaniltti beni.. Kafam allak bullakBisey olmaz Sabah ilk idrarla daha belirgin olurdi testlerini hep gecmi yaptin goruyorum ama reglnin gecikmis kan vermelisin bence...nasil belirtin vardi gozun aydin
Elinde test varsa yenile umut vermis olmayim ama regl gemedigine ve silik gordugumuzr gore var gibi..Canim hic bir belirtim yoktuu. Meslek geregi merkesde oturmuyorum köyde oturuyorum oyuzden kan veremedim..idrarda negatif gorunce adeti bekledim ama gelmedi. Pazartesi doktora gidicektim kist flaan vardir oyuzden adet olamiuorum diye dusunuyodum ki bu test yaniltti beni.. Kafam allak bullak
Keske once gorseydim kan verme derdim sana ayni marka beni sali gunu yaniltti cunku ertesi gun adet oldum cok guvenilir degil bu testArkadaşlar düşüncelerinize ihtiyacım var ben halüsülasyon mu görüyorum... Ekte testimi gönderiyorum adetim 3 gün gecikti tam adet oldum diye kosuyorum meğer sarı bir akıntı ağrım var hafif ve ara ara bir de sol kasığa batmalar...şimdiden teşekkür ederim
Teşekkürler yine de... Ama neden 35.gündeyim hala tık yok acaba gec döllenmemiKeske once gorseydim kan verme derdim sana ayni marka beni sali gunu yaniltti cunku ertesi gun adet oldum cok guvenilir degil bu test
Eki Görüntüle 1979613
kızlarr sabah erkenden aşırı bir gaz sancısıyla uyandım. adetime daha2gün var ama ben dayanamadım uyanır uyanmaz test yaptım ve böyle cıktı. 2 tane test yaptim 2si de ayni çıktı. Adete 2 gun kala yaptigim icin yanlis cikmaz dimi![]()
Canim cok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese versin insallah.Sanmam canım maşallah ne güzel çıkmış çizgin![]()
Zaten doktora da gitsen progestan yada inne veriyorlar birde dinleneceksin aya kalmayacaksin bir kaç gunMerhaba canım çok az acil kırmızı geldi sonra bir kaç damla kahverengi leke geldi şimdi yok çok şükür bir kaç saattir ben de progestan kullandım yine de doktora gidemedim ilçede doktor yok hafta içi giderim ancak
Canim cizgin net Masallah hadi gozun aydin masallahEki Görüntüle 1979613
kızlarr sabah erkenden aşırı bir gaz sancısıyla uyandım. adetime daha2gün var ama ben dayanamadım uyanır uyanmaz test yaptım ve böyle cıktı. 2 tane test yaptim 2si de ayni çıktı. Adete 2 gun kala yaptigim icin yanlis cikmaz dimi![]()
Hayirli olsun :)Eki Görüntüle 1979613
Amin canim bu ay Rabbim senin de yüzünü guldursun nasip etsin insallahhh isteyen herkese.Canim cizgin net Masallah hadi gozun aydin masallah
Sagol canimHayirli olsun :)
Canim cok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese versin insallah.
Kan vermek icin beklemeli miyim sence emin olamadim.
Beklemek de ne kadar zor artik. Test yaparken bile bu kadar sabirsizlanmadimÇizgin baya koyulaşsın bence bekle deri
Beklemek de ne kadar zor artik. Test yaparken bile bu kadar sabirsizlanmadim![]()
3 tane testim kaldi canim. Evet ilk bebegim insallah. Hanile degilimdir diye inandirmistim kendimi cift cizgiyi görünce heralde hayal goruyorum dedim :)Test varsa elinde takip et her sabah çizgin git gide nasıl koyu oluyor gör :) ilk bebeginmi olucak
3 tane testim kaldi canim. Evet ilk bebegim insallah. Hanile degilimdir diye inandirmistim kendimi cift cizgiyi görünce heralde hayal goruyorum dedim :)