- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.301
BBenım kızım Ilk aydan oldu inan yasımda 20 o zaman sanki hayal gibi geliyor insan farkında bile olamıyor bazi seylerı n sımdı daha bılınclıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileligin hakkini verecem vallahi :)BBenım kızım Ilk aydan oldu inan yasımda 20 o zaman sanki hayal gibi geliyor insan farkında bile olamıyor bazi seylerı n sımdı daha bılınclıyım
Foto ekleyin, gormeden nasil yorum yapalimKızlar benim adetim 3 gün geçti test yaptım çok hafif silik çizgi çıktı hamilemiyimdir
Olabilir canim kan tahlili yaptirKızlar benim adetim 3 gün geçti test yaptım çok hafif silik çizgi çıktı hamilemiyimdir
Foto ekleyin, gormeden nasil yorum yapalim![]()
Benim testin fotografi var bi bakarmisin canmFoto ekleyin, gormeden nasil yorum yapalim![]()
Valla bence var gibi. Bat ne zamanBenim testin fotografi var bi bakarmisin canm
Bat 14 gun oldu geceli kan verecem sabah hayirlisiyla buda farkli markayla yaptigim testValla bence var gibi. Bat ne zaman
Daha belli degil demissiniz, sonra da daha fazla kirmizilik var demissinizBenim ki bu kadar belli değil canım t bölgesinde seninkinden daha fazla kırmızılık var
Bat derken canimm
Bat 14 gun oldu geceli kan verecem sabah hayirlisiyla buda farkli markayla yaptigim test
Ama cizgi var mi? Varsa pozitiftir insallahBende sadece t bölgesine yakın kırmızılık var aşağıya doğru o kırmızılık inmiyor seninki hibi
Beklenen adet tarihi
Bunda daha silik gibi[/QUOTevet bilemedim bende ilk defa boyle oluyor testlerimde negatif direk cikiyordu