Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canim cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin ben su cok icemiyorum aslinda ama bundan sonra icerim
Canımm bende sevmiyordum ama içtim.icmek zorundayız:( ama çocuk olmasına engel değil. Bunları yap bebis yolda inşallah:) ben doktora gitmedim bile ilaç vs kullanmadım. Allah a dua ettim.bol bol su içtim bu dediklerimi yaptım.

Yumurta tembelliği var canım onun için tedavi görüyorum stresten bekletiyor galiba çünkü ben çok kafaya takıyorum daha evleneli 7 ay oldu ama olmuyor olmayacak diye kendimi yiyorum
Yumurta tembelligi tam olarak nasil oluyor bilmiyorum ama stresten olacagi varsa da olmayabilir. Zaten hep ben sanssizim kesin hemen olmaz, beni aylarca ugrastirir diyordum. O yuzden nasil olsa olmaz diye kafami pek onunla oyalamadim. Test sonucunu gorunce de inanamadim tabi. Cok cok gecmis olsun. Insallah tez vakitte sen de bebegine kavusursun canim. Cok da yeni evlisin. Evliliginin tadini cikarmaya calisarak kafani belki biraz da olsa takmazsin

Canımm bende sevmiyordum ama içtim.icmek zorundayız:KK43: ama çocuk olmasına engel değil. Bunları yap bebis yolda inşallah:) ben doktora gitmedim bile ilaç vs kullanmadım. Allah a dua ettim.bol bol su içtim bu dediklerimi yaptım.
Yediklerime dikkat ediyorum bundan sonra bol bol su icecegim tesekkur ederim canim

Bende ogretmenim tüm gün ayakta ders anlatıyorum. Ve şuan kasik ağrısından oluyorum.koyde öğretmenlik yapıyorum onca yolu geliyorum asfalt değil yollar. Hamilelikte iyice zorlaştı bu yollar.okul şartları vs.surekli ders anlatnca da kasiklarim çok ağrıyor. Esimle sürekli kavga ediyoruz.rapor al diyor benim vicdanım el vermiyor.az önce lekelenmem gelince ağlayarak eşimi aradım. Rapor al diyorum sana dedi.bakalim kızlar belki bu birkaç hafta görevime devam edemem :( çocukları da öğretmensiz bırakmak istemiyorum sıkıştım kaldım valal

Yumurta tembelligi tam olarak nasil oluyor bilmiyorum ama stresten olacagi varsa da olmayabilir. Zaten hep ben sanssizim kesin hemen olmaz, beni aylarca ugrastirir diyordum. O yuzden nasil olsa olmaz diye kafami pek onunla oyalamadim. Test sonucunu gorunce de inanamadim tabi. Cok cok gecmis olsun. Insallah tez vakitte sen de bebegine kavusursun canim. Cok da yeni evlisin. Evliliginin tadini cikarmaya calisarak kafani belki biraz da olsa takmazsin
Yumurta çok geç oluşuyor çok geç çatlıyor canım mesela benim adetlerim 2 ayda bir oluyor o yüzden de gebelik için denk getirmek zor.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım inşallah keyifli bir hamilelik geçirirsin

Hanimlar bisey daniscam brn8m buay 13 nisan bat gunumdu 29.gun olmadim sonraki 2vgun lekelenmem oldu 3 gun sabahi sokuldum ve 2 gun geldi 3.gun azaldi tek ped bugunde tek ped lekelenme seklinde ven bir sonraki regl gununu nasil hedaplayacagim daha once takvim tutuyordu ama buay tutmadi

Back
X