- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.421
Canımm bende sevmiyordum ama içtim.icmek zorundayızCanim cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin ben su cok icemiyorum aslinda ama bundan sonra icerim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm bende sevmiyordum ama içtim.icmek zorundayızCanim cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin ben su cok icemiyorum aslinda ama bundan sonra icerim
Yumurta tembelligi tam olarak nasil oluyor bilmiyorum ama stresten olacagi varsa da olmayabilir. Zaten hep ben sanssizim kesin hemen olmaz, beni aylarca ugrastirir diyordum. O yuzden nasil olsa olmaz diye kafami pek onunla oyalamadim. Test sonucunu gorunce de inanamadim tabi. Cok cok gecmis olsun. Insallah tez vakitte sen de bebegine kavusursun canim. Cok da yeni evlisin. Evliliginin tadini cikarmaya calisarak kafani belki biraz da olsa takmazsinYumurta tembelliği var canım onun için tedavi görüyorum stresten bekletiyor galiba çünkü ben çok kafaya takıyorum daha evleneli 7 ay oldu ama olmuyor olmayacak diye kendimi yiyorum
Yediklerime dikkat ediyorum bundan sonra bol bol su icecegim tesekkur ederim canimCanımm bende sevmiyordum ama içtim.icmek zorundayızama çocuk olmasına engel değil. Bunları yap bebis yolda inşallah:) ben doktora gitmedim bile ilaç vs kullanmadım. Allah a dua ettim.bol bol su içtim bu dediklerimi yaptım.
Ay aynı sende benım gibi olmuşsun be n senden umıtlıydım bende dun adet oldum olacagim yoktu ama sogan suyu ıctım hemen oldumNe desem yalan olur simdi o cizgiler beni hayal kirikligina ugratti ben guvenmiyorum artik kan ver istersen icin rahatlasin
Yumurta çok geç oluşuyor çok geç çatlıyor canım mesela benim adetlerim 2 ayda bir oluyor o yüzden de gebelik için denk getirmek zor.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım inşallah keyifli bir hamilelik geçirirsinYumurta tembelligi tam olarak nasil oluyor bilmiyorum ama stresten olacagi varsa da olmayabilir. Zaten hep ben sanssizim kesin hemen olmaz, beni aylarca ugrastirir diyordum. O yuzden nasil olsa olmaz diye kafami pek onunla oyalamadim. Test sonucunu gorunce de inanamadim tabi. Cok cok gecmis olsun. Insallah tez vakitte sen de bebegine kavusursun canim. Cok da yeni evlisin. Evliliginin tadini cikarmaya calisarak kafani belki biraz da olsa takmazsin
Hayirlisi olsun canim calismalara devamAy aynı sende benım gibi olmuşsun be n senden umıtlıydım bende dun adet oldum olacagim yoktu ama sogan suyu ıctım hemen oldum
Canım inşallah Allahın izniyle anne olmuşsundur.bende kan tahlili yaptiracam bu gün sonuç negatif çıkacak die çok korkuyorumKızlar bugün kan tahlili yaptırdım sonucu merakla bekliyorum dua edin benim için
Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz canim Allah gonlune gore versin insallahKızlar bugün kan tahlili yaptırdım sonucu merakla bekliyorum dua edin benim için
İnşallah canimmm hepimiz için hayırlısı olsun.evde test yaptın mıHadi hayirli haberlerini bekliyoruz canim Allah gonlune gore versin insallah
Kan tahlili yaptirmistim negatif canim ama hala kirmizilar gelmedi bekliyorumİnşallah canimmm hepimiz için hayırlısı olsun.evde test yaptın mı
Canım bazen döllenme geç olduğu için kan tahsilinde bile çıkmayabiliyormus ama işte bu kişiye göre değişiyor biraz bekle hala kırmızılar gelmezse bi doktora gitKan tahlili yaptirmistim negatif canim ama hala kirmizilar gelmedi bekliyorum
Oyle yapacam bitanem en azindan ilerleme varmi yokmu onuda ogrenirimCanım bazen döllenme geç olduğu için kan tahsilinde bile çıkmayabiliyormus ama işte bu kişiye göre değişiyor biraz bekle hala kırmızılar gelmezse bi doktora git
Bende aylardır istiyorum yavrum olsun Allahım benle beraber isteyen herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar bağışlasın insallahOyle yapacam bitanem en azindan ilerleme varmi yokmu onuda ogrenirim
Tebrik ederim hamilesin :) Allah kucagina almayi nasip etsin bizim icinde dua etSelam kızlar benim sonucum çıktı 203.8