Pozitif İdrar Testi Örnekleri

osay3 osay3 canım ilk resim dün akşam 2.ci resim bu sabah kasıgımda regl olacakmıs gibi siddetli sancı var bunlar pik mi
Birde pkolularda hep pik mi olur lh?
bence dün pik olmuş canım bugünki biraz daha açık çünkü... yakaladın yumurtlamayı hadi bakalım bundan sonrası iyi çalış gerisi Rabbime kalmış.

bence dün pik olmuş canım bugünki biraz daha açık çünkü... yakaladın yumurtlamayı hadi bakalım bundan sonrası iyi çalış gerisi Rabbime kalmış.
Allaha bin şükür yakaladım rabbim nasıp ederse saglıkla döllenirde tutunur bana inşallah sendede güzel haber gelsin

POWERHACK POWERHACK canim nasilsin? masallah bebis calismalari baslamis resimden anladigum kadariyla ovu yakalamissin hadi hayirlisi :)
bende durumlar soyle adet olamadim hala.ovulasyonum gerceklesmmemis ..adetimi bejliyorum..olsun tekrar baslariz calismalara.artik deli gibu ikinciyi istiyorum :)

kızlar LH testinde negatif görüp hcg de pozitif gören var mıydı ? bu lh testleri mutlaka gebeliği önceden gösterir mi ?

POWERHACK POWERHACK canim nasilsin? masallah bebis calismalari baslamis resimden anladigum kadariyla ovu yakalamissin hadi hayirlisi :)
bende durumlar soyle adet olamadim hala.ovulasyonum gerceklesmmemis ..adetimi bejliyorum..olsun tekrar baslariz calismalara.artik deli gibu ikinciyi istiyorum :)
Evet kuzum başladık bismillah dedim ve regl 10.günü testlere baslıycaktım bişi dürtdü denemem le çizginin koyu oldugunu farkettim iyiki yapmısım kacırcaktım yoksa :) hadi bakalım inş tuttururuz. Olursun bir dahaki aya inş tutar kuzum bende istiyorum cok esim pek yanasmıyor ama :)

kızlar LH testinde negatif görüp hcg de pozitif gören var mıydı ? bu lh testleri mutlaka gebeliği önceden gösterir mi ?
Ben kızıma laboquickle kaldım pik oldu sonra silikleşti pikten 5 gün sonra lh yavas yavas çizgi cıkmaya başladı ki hiç çizgi yoktu sonra lhtan 4 gün sonra hcg pozitif vermeye başladı lh baya belli idi çizgi yani toplam 9 gün sürdü hcg cıkması

:KK70: çalışmalara devam ben hep regl den sonra cok seyrek olurdu demekki regl bitimine yumurtluyorum regl 6.günü bugün mesela :)
Bayadır uğraşıyorsun biliyorum her ay bi dolu test yapıyodun bunuda biliyorum :D İnşallah bu sefer tutar umarım erken yumurtluyorsundurda çalışmalar tutar veee hemencik öğrenirsin bebişi :D :D Tutarsa mutlaka bana ulaşşşş bakkk haa :)

Bayadır uğraşıyorsun biliyorum her ay bi dolu test yapıyodun bunuda biliyorum :KK70: İnşallah bu sefer tutar umarım erken yumurtluyorsundurda çalışmalar tutar veee hemencik öğrenirsin bebişi :KK70: :KK70: Tutarsa mutlaka bana ulaşşşş bakkk haa :)
YaZarım kuzum eczaneciyi zengin ettim ne zaman gitsem hemen gebelik testini hazır tutuyor kadın sırıtmaktan artık rezillik diz boyu :) okadar istiyorum ki cevremdeki herkez farketmiş :)

YaZarım kuzum eczaneciyi zengin ettim ne zaman gitsem hemen gebelik testini hazır tutuyor kadın sırıtmaktan artık rezillik diz boyu :) okadar istiyorum ki cevremdeki herkez farketmiş :)
Bak benimle hiç yazışmadın hiç konuşmadın şimdiye kadar ama ben ezberledim seniii Artık :D :D :D Testlerine bakmak için bilgisayarın monitörüne yapışıyordum ama diyemiyodum negatif die :D :D Ama içimden bi ses bu günlerde yumurtlamanın olduğunu söylüyor içimdeki ses tutucak diyor ama sağlam çalışmalarla tabi :D

Bak benimle hiç yazışmadın hiç konuşmadın şimdiye kadar ama ben ezberledim seniii Artık :KK70: :KK70: :KK70: Testlerine bakmak için bilgisayarın monitörüne yapışıyordum ama diyemiyodum negatif die :KK70: :KK70: Ama içimden bi ses bu günlerde yumurtlamanın olduğunu söylüyor içimdeki ses tutucak diyor ama sağlam çalışmalarla tabi :KK70:
:D hahaha kk benim negatif testlerim le doldu bir süre evet :) inşallah allahım doğru hissediyorsundur tutar içim kıpır kıpır olursa babalar gününe kadar saklıycam saat alıcam birde boş kutu içinde ultrason resmi pasta felan babalar günü 2.ci kez baba oldugunu duyurmak gibi bir planım var tabi tutarsa :) hayırlısını nasip etsin rabbim

:KK70: hahaha kk benim negatif testlerim le doldu bir süre evet :) inşallah allahım doğru hissediyorsundur tutar içim kıpır kıpır olursa babalar gününe kadar saklıycam saat alıcam birde boş kutu içinde ultrason resmi pasta felan babalar günü 2.ci kez baba oldugunu duyurmak gibi bir planım var tabi tutarsa :) hayırlısını nasip etsin rabbim
İnşallah tutar cnm inşallahhhhhhh :dua::dua::dua::dua: Eşin muayene oldumu hiç bi problem olabilirmi bayadır da deniyorsunuz ?

adetim gecikti ama lh negatif çıktı. gebelik yok sanırm
Büyük ihtimalle yoktur.Ben kürtaj oldum birde 2 ay önce ama dayanamadım 1 adet olduktan sonra tekrar denedim adete yakın koyulaştı yine şüphelendim sonra bekledim adete şuan 3 günüm var yine koyulaşmış erken gebelik testi aldım şimdi çıktı.3 ay öncede öyle öğrenmiştim resmini atayım istersen.Ayrıca bu testlere güvenebilirsin.Ben kaç ay denedim3. Yılda tutmuştu o da kürtajla sonuçlandı ama Allahım sana da banada isteyenlere de saglıklı hamilelik nasip etsin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 178
Kızım için muayne olmustu cnm 2 sene oldu ama kızıma da 12.ayda kaldım hiçbir sorun yokken bu ayda olmazsa gider ztn
Bende kist vardı ama basit kistlerden şu adetle atılan follikul kistlerinden... ilk korunmasız denemede olmadı 2.ay da olmadı 3,ayda olmayınca hastaneye gittim doktor kistten dolayı belki engel olabilir ama olmucak die bişey yok 1 yıl olmaması durumunda aksini düşünebiliriz dedi...ama ben başka bi sorun olabilceğini düşündüm...k.k da gezinlerken gözüme varikosel başlıkları çarptı sonra eşime söyledim eşim kendi kendini muayene etti ve varikosel olabilceğini düşündük...Eşim ürolojiye gitti ve sonuç olarak sol tarafta 3.derece varikosel ve 2 adet kisti varmış... Ayrıca sperm testinin birinde 2 adet sperm vardı..2.testi 15 gün sonra yaptılar ondada 220.bin sperm çıktı...Oyüüzden demem o ki mutlaka ama mutlaka test yaptırması lazımm...

Tarih 30 kasım 2014 kızıma regl 3 gün kala hem lh hem gebelik testimdi osay3 osay3 cnm bak lh silik

Eklentiler

• IMG_0243.webp
    IMG_0243.webp
    23 KB · Görüntüleme: 162
Back
X