Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bende kist vardı ama basit kistlerden şu adetle atılan follikul kistlerinden... ilk korunmasız denemede olmadı 2.ay da olmadı 3,ayda olmayınca hastaneye gittim doktor kistten dolayı belki engel olabilir ama olmucak die bişey yok 1 yıl olmaması durumunda aksini düşünebiliriz dedi...ama ben başka bi sorun olabilceğini düşündüm...k.k da gezinlerken gözüme varikosel başlıkları çarptı sonra eşime söyledim eşim kendi kendini muayene etti ve varikosel olabilceğini düşündük...Eşim ürolojiye gitti ve sonuç olarak sol tarafta 3.derece varikosel ve 2 adet kisti varmış... Ayrıca sperm testinin birinde 2 adet sperm vardı..2.testi 15 gün sonra yaptılar ondada 220.bin sperm çıktı...Oyüüzden demem o ki mutlaka ama mutlaka test yaptırması lazımm...

Bende söylerim canım inş yoktur sorun ama yinede kontrol etmek gerekiyor çok sağol yazıdıgım uyardıgın için inş sendede güze haberi alırız en kısa zamanda regl varmı ?

Bende söylerim canım inş yoktur sorun ama yinede kontrol etmek gerekiyor çok sağol yazıdıgım uyardıgın için inş sendede güze haberi alırız en kısa zamanda regl varmı ?
Valla Bat 20 Mayıs Ama ben imkansızı deniyorum 1 yıldır :D :D OL DER VE OLUR 'A İNANIYORUM .. İNANCIMI KAYBETMİYORUM SEN GİBİ NEGATİFİ GÖRE GÖRE BIRAKMIŞTIM TEST YAPMAYI AMA 50 DENEEEE OVU.TESTİ VE 10 HCG TESTİYLE GENE KUDURMALARA BAŞLADIMMMM :halay::olamaz::rapci:

Valla Bat 20 Mayıs Ama ben imkansızı deniyorum 1 yıldır :KK70: :KK70: OL DER VE OLUR 'A İNANIYORUM .. İNANCIMI KAYBETMİYORUM SEN GİBİ NEGATİFİ GÖRE GÖRE BIRAKMIŞTIM TEST YAPMAYI AMA 50 DENEEEE OVU.TESTİ VE 10 HCG TESTİYLE GENE KUDURMALARA BAŞLADIMMMM :halay::olamaz::rapci:
İnsan duramıyor kız yapmıycam diyorsun bir bakıyorsun kendini test yaparken buluyorsun :)

İnsan duramıyor kız yapmıycam diyorsun bir bakıyorsun kendini test yaparken buluyorsun :)
Valla ya ben en son testimi geçen ağustos ta yapmıştım ama yine duramadım baktım ucuz hemen aldım :KK70: :KK70: Milletin burda çift çizgilerini görünce heves ediyom belki bendede çıkar die ama nerde pamuk gibi beyaz ve tek çizgi :KK70: :KK70:bide yetmiomus gibi gözüme kadar sokuyom belki görmüyorumdur die :D :D

Valla ya ben en son testimi geçen ağustos ta yapmıştım ama yine duramadım baktım ucuz hemen aldım :KK70: :KK70: Milletin burda çift çizgilerini görünce heves ediyom belki bendede çıkar die ama nerde pamuk gibi beyaz ve tek çizgi :KK70: :KK70:bide yetmiomus gibi gözüme kadar sokuyom belki görmüyorumdur die :KK70: :KK70:
Ay aynısını bende yapıyorım gözlügü cıkarıyprum yok bir daha bakıyorum allah allah olması lazım felan inanmıyorum ertesi sabah bir daha yaoıyprım :D bana test dayanmıyor

Eklentiler

• IMG_0246.webp
    IMG_0246.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 81
Ay aynısını bende yapıyorım gözlügü cıkarıyprum yok bir daha bakıyorum allah allah olması lazım felan inanmıyorum ertesi sabah bir daha yaoıyprım :KK70: bana test dayanmıyor
Evet dün test yaptım azönce bile haala bakıyodum :D :D Bu arada pik yapmış testin mutlaka çalış sen erken yumurtluyosun .. UNUTMA 2,3 GÜN BOYUNCA ÇALIŞMA YAPCAN :D :D

Evet dün test yaptım azönce bile haala bakıyodum :KK70: :KK70: Bu arada pik yapmış testin mutlaka çalış sen erken yumurtluyosun .. UNUTMA 2,3 GÜN BOYUNCA ÇALIŞMA YAPCAN :KK70: :KK70:
Enerji depolamam lazım allahım sana bin şükür deyip duruyorum testi gördügümden beri yumurtlamak cok güzel :) regl bekle diycem ama sabır edemiyor insan yokmu hayalet cizgi felan bacım :D iyi bak

Enerji depolamam lazım allahım sana bin şükür deyip duruyorum testi gördügümden beri yumurtlamak cok güzel :) regl bekle diycem ama sabır edemiyor insan yokmu hayalet cizgi felan bacım :KK70: iyi bak
Evet yumurtlamak çok güzel valla ben 1 sene boyunca kistten dolayı yumurtlayamadım sonra en son muayene de doktor sağ tarafta 18mm lik yumurtam olduğunu söyledi ve ocak ayıydı ocaktan bu yana yumurtladığımı artık hissediyorum akıntıdan falan ama öncesinde hiç bir akıntı falan olmuyordu.. Ayyyy kız şimdide baktım yok LH de bile çok açık pembe silik :D :D

Evet yumurtlamak çok güzel valla ben 1 sene boyunca kistten dolayı yumurtlayamadım sonra en son muayene de doktor sağ tarafta 18mm lik yumurtam olduğunu söyledi ve ocak ayıydı ocaktan bu yana yumurtladığımı artık hissediyorum akıntıdan falan ama öncesinde hiç bir akıntı falan olmuyordu.. Ayyyy kız şimdide baktım yok LH de bile çok açık pembe silik :KK70: :KK70:

Ay ne güzel hissetmen bende o his yok pndan aldım zaten :D ben test yaptıgıma flaşlı flaşsız çekiyorum tele bakıyorum acaba göremiyormıyum diye kafayı siyiricam yakında :D sabah tekrar yap

Ay ne güzel hissetmen bende o his yok pndan aldım zaten :KK70: ben test yaptıgıma flaşlı flaşsız çekiyorum tele bakıyorum acaba göremiyormıyum diye kafayı siyiricam yakında :KK70: sabah tekrar yap
His derken sadece akıntıdan anlıyorum zaten Bak ya ayni seyi bende yaptim telefonla cektim sana da gonderiyorum hemen simdi bakkkkk..

oFF yüklemiyor kesiyorum biçiyorum olmuyor :KK70:
İphone da kesme derdi yok mis :) bütün koyuyorum vallahi kızımla karşılıklı göbek atıyoruz yumurtluyorum annem diyorum boş boş bakıyor :KK70: evde bayram havası eşime söylemem eşim geriliyor o günde nedense :) ay merak ettm atabilirsen at beşki ben görürüm :D

Ay ne güzel hissetmen bende o his yok pndan aldım zaten :KK70: ben test yaptıgıma flaşlı flaşsız çekiyorum tele bakıyorum acaba göremiyormıyum diye kafayı siyiricam yakında :KK70: sabah tekrar yap
Insallah olmustur bu sefer...

Eklentiler

• 20170517_142328.webp
    20170517_142328.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 153
Büyük ihtimalle yoktur.Ben kürtaj oldum birde 2 ay önce ama dayanamadım 1 adet olduktan sonra tekrar denedim adete yakın koyulaştı yine şüphelendim sonra bekledim adete şuan 3 günüm var yine koyulaşmış erken gebelik testi aldım şimdi çıktı.3 ay öncede öyle öğrenmiştim resmini atayım istersen.Ayrıca bu testlere güvenebilirsin.Ben kaç ay denedim3. Yılda tutmuştu o da kürtajla sonuçlandı ama Allahım sana da banada isteyenlere de saglıklı hamilelik nasip etsin

canım çok geçmiş olsun Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin benimde bir kurtajım oldu 3 bucuk yıldır bebek ozlemıyle yanıyorz allah dılegen herkese nasıp etsın ınsallah

İphone da kesme derdi yok mis :) bütün koyuyorum vallahi kızımla karşılıklı göbek atıyoruz yumurtluyorum annem diyorum boş boş bakıyor :KK70: evde bayram havası eşime söylemem eşim geriliyor o günde nedense :) ay merak ettm atabilirsen at beşki ben görürüm :KK70:
Söyleme eşine gerçekten geriliyolar... bende söyledim bugün yumurtluyorum ben dedim, o günde olmadı o iş :KK70: :KK70: :KK70:
Yazık cocukcazım annen contayı yaktııı haberin yok boş boş bakıyodur :KK70: :KK70:

Back
X