Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hahaha :KK70: ama oda oynuyor zıplıyor beni mutlu görünce oda mıtlu oluyor :) kurban oldugum
Kız orda biraz eziklik var ondan öyle duruyodur yoksa kalbim kadar temiz o test :D :D :D Yavrummm nasılda hissediyor dimi annesi mutlu olunca oda mutlu ... sen hamile olduğunu öğrendiğinde de orkestra ekibini çağırırsın artık :D :D :D

Kız orda biraz eziklik var ondan öyle duruyodur yoksa kalbim kadar temiz o test :KK70: :KK70: :KK70: Yavrummm nasılda hissediyor dimi annesi mutlu olunca oda mutlu ... sen hamile olduğunu öğrendiğinde de orkestra ekibini çağırırsın artık :KK70: :KK70: :KK70:
Ozaman yolda bagırırım hamileyim kızım abla oluyor diye cok deliyim :) eşime söylemiycem babalar gününde söylerim zaten :) tabi dayanabilirsem

Ozaman yolda bagırırım hamileyim kızım abla oluyor diye cok deliyim :) eşime söylemiycem babalar gününde söylerim zaten :) tabi dayanabilirsem
Sende ben gibisin kafa gırık :D :D Ben de olsam Bende bağırırım çok güzel bi heyecan ..yaşamadım henüz aama hissedebiliyorum anlıyorum seni atttttt göbecikleri :D

Sende ben gibisin kafa gırık :KK70: :KK70: Ben de olsam Bende bağırırım çok güzel bi heyecan ..yaşamadım henüz aama hissedebiliyorum anlıyorum seni atttttt göbecikleri :KK70:
Allahım yasatsın inşallah kuzum benim :) ben kızıma ögrendigimde hastaneden çıktım kagıtla akşam 10 du eşime bagırıyorum pozitif ben hamileyim herkez bize baktı o hastaneye girmemişti beta negatif cıkıcak sanıyordu al gel demişti koşa koşa koştum sahır sultan duydu :D

Allahım yasatsın inşallah kuzum benim :) ben kızıma ögrendigimde hastaneden çıktım kagıtla akşam 10 du eşime bagırıyorum pozitif ben hamileyim herkez bize baktı o hastaneye girmemişti beta negatif cıkıcak sanıyordu al gel demişti koşa koşa koştum sahır sultan duydu :KK70:
Ayyyy Ne güzellll Rabbim aynı mutluluğu tekrar yaşatır İnşallahhhhhhh :)

Back
X