- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.981
Ay ay hadi allahım inş pozitif çıkarcanım yaa hatırladım bu testlerini.. gebelik testi aldım geldim yapcam birazdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ay hadi allahım inş pozitif çıkarcanım yaa hatırladım bu testlerini.. gebelik testi aldım geldim yapcam birazdan
Can'ım lh çok koyu olması gerekiyor lhtan kontrol edebilirsin.O koyu olduğu Zaman test yapman daha uygun.Insallah olmustur bu sefer...
çok farkımız yok canımAy ne güzel hissetmen bende o his yok pndan aldım zatenben test yaptıgıma flaşlı flaşsız çekiyorum tele bakıyorum acaba göremiyormıyum diye kafayı siyiricam yakında
sabah tekrar yap
Kız orda biraz eziklik var ondan öyle duruyodur yoksa kalbim kadar temiz o testHahahaama oda oynuyor zıplıyor beni mutlu görünce oda mıtlu oluyor :) kurban oldugum
Ozaman yolda bagırırım hamileyim kızım abla oluyor diye cok deliyim :) eşime söylemiycem babalar gününde söylerim zaten :) tabi dayanabilirsemKız orda biraz eziklik var ondan öyle duruyodur yoksa kalbim kadar temiz o test![]()
![]()
Yavrummm nasılda hissediyor dimi annesi mutlu olunca oda mutlu ... sen hamile olduğunu öğrendiğinde de orkestra ekibini çağırırsın artık
![]()
![]()
![]()
Canım ben zaten 6 mayıs civarı yumurtladım LH yi falan öylesine yaptım çünkü ilk defa strip test kullanıyorum Meraktan işyerinde hemen açtım WC ye koştum denedimCan'ım lh çok koyu olması gerekiyor lhtan kontrol edebilirsin.O koyu olduğu Zaman test yapman daha uygun.
Hahaha erken gebelik testlerine boşa 20 tl vermişim 37 tl ye 50 adet hcg test yap yap dur :)çok farkımız yok canım![]()
Aynı tarihte yumurtlama olmuş ikimizinde o Zaman :)Canım ben zaten 6 mayıs civarı yumurtladım LH yi falan öylesine yaptım çünkü ilk defa strip test kullanıyorum Meraktan işyerinde hemen açtım WC ye koştum denedim![]()
![]()
Sende ben gibisin kafa gırıkOzaman yolda bagırırım hamileyim kızım abla oluyor diye cok deliyim :) eşime söylemiycem babalar gününde söylerim zaten :) tabi dayanabilirsem
BAT 20 MAYIS BENİMAynı tarihte yumurtlama olmuş ikimizinde o Zaman :)
Benim de 19 mayıstıBAT 20 MAYIS BENİMSENİN NEZMAN
Allahım yasatsın inşallah kuzum benim :) ben kızıma ögrendigimde hastaneden çıktım kagıtla akşam 10 du eşime bagırıyorum pozitif ben hamileyim herkez bize baktı o hastaneye girmemişti beta negatif cıkıcak sanıyordu al gel demişti koşa koşa koştum sahır sultan duyduSende ben gibisin kafa gırık![]()
Ben de olsam Bende bağırırım çok güzel bi heyecan ..yaşamadım henüz aama hissedebiliyorum anlıyorum seni atttttt göbecikleri
![]()
Ayyyy Ne güzellll Rabbim aynı mutluluğu tekrar yaşatır İnşallahhhhhhh :)Allahım yasatsın inşallah kuzum benim :) ben kızıma ögrendigimde hastaneden çıktım kagıtla akşam 10 du eşime bagırıyorum pozitif ben hamileyim herkez bize baktı o hastaneye girmemişti beta negatif cıkıcak sanıyordu al gel demişti koşa koşa koştum sahır sultan duydu![]()
Mayıstı demişsin erkenmi geldi yoksa...Benim de 19 mayıstı![]()
Amin cnım cümlemize tüm isteyenlere inşAyyyy Ne güzellll Rabbim aynı mutluluğu tekrar yaşatır İnşallahhhhhhh :)
Yok hamileyim tekrardan :) Günümü bekliyorum yineMayıstı demişsin erkenmi geldi yoksa...
Maşallah allah tamamını erdirsin adaş darısı basımaYok hamileyim tekrardan :) Günümü bekliyorum yine
Aaaaaaaaa gerçektenmi ben hiç dikkat etmedim yazışmalara ... Erken öğrenmişsin ama ne güzel kan testi yaptırdınmı ?Yok hamileyim tekrardan :) Günümü bekliyorum yine
Aminnn cnm ...Amin cnım cümlemize tüm isteyenlere inş
evet tam 12 kuzum