Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Gebelikte akinti olurvyerleskeden,dr dra degisr mutlaka dr gidip muayyenebol pregestoran vereceklerdir
Doktorun beni bir azarlamadigi kaldi, o yuzden sormadim artik. Ogluma hamileyken de olmustu, simdilik bekliyorum cok kendimi kaptirmadan. Inşallah Sağlıklı gebeliklerimiz olur. Sende son durum nedir canim?

Allah razi olsun canim, inşallah hamilesindor, Rabbim hayirli ve saglikli evlat nasip etsin. Dua ederim elbet hepimiz icin :) ben bile henuz inanamıyorum, burada kimyasal gebelik haberlerini falan okudukca
Bol bil dua et cnm insallah olmaz öyle bisey. Bende ocakta düsük yasadim herseyin hayirlisii

Doktorun beni bir azarlamadigi kaldi, o yuzden sormadim artik. Ogluma hamileyken de olmustu, simdilik bekliyorum cok kendimi kaptirmadan. Inşallah Sağlıklı gebeliklerimiz olur. Sende son durum nedir canim?
Regl olmadim canim genellikle gununde vevoncesinde olur neden gec kaldi anlamadim gec dollenme mi acaba merak ettim,senin icin devhic merak etme yolunda gidecek hersey,,

Kızlar satım 9 Mayıs adetlerim düzensiz yumurtalami tespit ettim 30 mayisti ve ilişki oldu o gun 34 en gec 35.gün adet olurum 22.gün yumurtladim ve bugun yani c.tsi 33.günümdü batim tahmini 11-12-13 haziran...13 hazirani 1 günlük gecikmeyi düzensizlikten dolayi vermistim kendime...belirti yasadigimdan değil sırf meraktan yaptım bu testi ve çokça çay su kola içtim gittigimiz yerde ona rağmen böyle çıktı allah aşkına söyleyin bu pozitif mi?markası laboquick testin bu arada...

Eklentiler

• 20170611_015222-1.webp
    20170611_015222-1.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 102
  • 20170611_015320-1.webp
    20170611_015320-1.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar satım 9 Mayıs adetlerim düzensiz yumurtalami tespit ettim 30 mayisti ve ilişki oldu o gun 34 en gec 35.gün adet olurum 22.gün yumurtladim ve bugun yani c.tsi 33.günümdü batim tahmini 11-12-13 haziran...13 hazirani 1 günlük gecikmeyi düzensizlikten dolayi vermistim kendime...belirti yasadigimdan değil sırf meraktan yaptım bu testi ve çokça çay su kola içtim gittigimiz yerde ona rağmen böyle çıktı allah aşkına söyleyin bu pozitif mi?markası laboquick testin bu arada...
Bu arada 5dk.içinde çıktı bu sonuç kızlar..yarın sabah tekrar yapsam daha belirgin çıkarmi sizce

Evet bence pozitif :nazar:

Hamilelik var gibi canim tekrarla yada direk kan ver cikar hemen
Canim yarın sabah tekrar yapıcam zaten de kimyasala dönmesi yada dış gebelik olmasından acayip korkuyorum p.tsi sağlık ocağına gidicem doktor azcık kıl 5 gün gecikme olmadan kan testi yapmıyor malesef napicam çok heyecanlı ve saskinim inşallah p.tsi olumlu bi sonuç yazarım buraya :anneadayı:

Evet cnm pozitif sabah tekrarla insallah daha koyu olur hayirli olsun:)
Ay saol canım inşallah kan testi de doğrular ve insallah saglikli bi gebeliktir şimdiden telaslanmaya başladım yaaa..Sağ göğsüme alttan şiddetli batmalar olmaya başladı kasiklarimda ağrı var özellikle sağda belime vuruyor hatta agrisi akıntı da azaldı inşallah ona işarettir :anneadayı:

Ay saol canım inşallah kan testi de doğrular ve insallah saglikli bi gebeliktir şimdiden telaslanmaya başladım yaaa..Sağ göğsüme alttan şiddetli batmalar olmaya başladı kasiklarimda ağrı var özellikle sağda belime vuruyor hatta agrisi akıntı da azaldı inşallah ona işarettir :anneadayı:
Panik yapma sakin ol canim ne kadar sakin olursan o kadar rahat bir gebelik gecirirsin saglik ocagina gittiginde dr a gunum gectibde ya da hastayim hap kullanicam hamilelikten supheleniyorm de ugrastirmasin yapsin kan testini ilk gebeligimde benim dr da daha gunume 5gun var diye yapmak istememisti Ama zorla yaptirmıştım bende

Panik yapma sakin ol canim ne kadar sakin olursan o kadar rahat bir gebelik gecirirsin saglik ocagina gittiginde dr a gunum gectibde ya da hastayim hap kullanicam hamilelikten supheleniyorm de ugrastirmasin yapsin kan testini ilk gebeligimde benim dr da daha gunume 5gun var diye yapmak istememisti Ama zorla yaptirmıştım bende
Aynen canım haklısın öyle yapıcam artik zorla yalan soyletiyolar insana ya mübarek ayda inletiyolar bi kan testi için...yapsa nolcak sanki yani...yarınki test inşallah daha koyu çıkar..ilk olacak o yüzden çok heyecanliyim...Bu saatte cevap veren herkese de çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden :KK200::dua:

Sabah tedt yaptım negatifti sonradan yine hayali çizgi çıkmış aldrmadım koltukları çeke çeke temizlik yaptım belim kopuyo şimdi reglime 10 gün var çok silik yine belli olması için efektledim malum kamera net çekmediği için çok belli olmuyo

Eklentiler

• IMG_5901.webp
    IMG_5901.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 97
  • Snapseed.webp
    Snapseed.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 99
Sabah tedt yaptım negatifti sonradan yine hayali çizgi çıkmış aldrmadım koltukları çeke çeke temizlik yaptım belim kopuyo şimdi reglime 10 gün var çok silik yine belli olması için efektledim malum kamera net çekmediği için çok belli olmuyo
Daha 10 gun oldugu icin belli olmayabilir sanirim ama 8 gun kaladan itibaren yavas yavas belli olur sanirim. Erken dollenmeyse baska tabii. Inşallah hamilesindir canim

Back
X