Pozitif İdrar Testi Örnekleri

POWERHACK POWERHACK canim simdi farkettim de sen benim 2. Dogurdugum gunlerde dogum yapicaksin. Seninle biz ayni zamanlarda hamile kalip ayni zamanlarda doguruyoruz demek ki ahahaha :KK70:

POWERHACK POWERHACK canim simdi farkettim de sen benim 2. Dogurdugum gunlerde dogum yapicaksin. Seninle biz ayni zamanlarda hamile kalip ayni zamanlarda doguruyoruz demek ki ahahaha :KK70:
Hahaha tatlı tesadüfler ;) nasıl bebişler kıskanclık varmı benim kızım 3 yaşında olucakta korkuyorum kıskanclık olacak diye

Hahaha tatlı tesadüfler :KK66: nasıl bebişler kıskanclık varmı benim kızım 3 yaşında olucakta korkuyorum kıskanclık olacak diye
Bizde yok pek kiskanclik, yani bebege zarar verme seklinde yok cok sukur ama bebekle biraz fazla ilgilenirsek aglamaya basliyor, ilgi bekliyor. Onun disinda iyiyiz yani, darisi basina :anne:

Canım ben erken yumurtladım bu ay,haziran 1-2-3 te çift çizgiydi ovulasyon testim,sen normal sürede yumurtladıysan bir hafta daha bekle moralini bozma boşuna
Epey erkenmiş canımm ya benim normal zamanındaydı daha varsa da çıkmaz diye beklemedeyim :) merakta etmemek mümkün değil gerçi 2 düşükten sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim gebeliği erken öğrenip iğne başlıcaz nasipse o yüzden hep tetikteyim. İnşallah sağ salim alırsın kucağına canımm.

Epey erkenmiş canımm ya benim normal zamanındaydı daha varsa da çıkmaz diye beklemedeyim :) merakta etmemek mümkün değil gerçi 2 düşükten sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim gebeliği erken öğrenip iğne başlıcaz nasipse o yüzden hep tetikteyim. İnşallah sağ salim alırsın kucağına canımm.
Ben de kimyasal gebelik yaşadım nisanda ve bende de pıhtılaşma var ama iğneye kalp atışlarını duymadan başlamıyorlar,belki hap falan başlarlarsa bilemem,umarım sen de tez Zamanda güzel haberler alırsın

Ben de kimyasal gebelik yaşadım nisanda ve bende de pıhtılaşma var ama iğneye kalp atışlarını duymadan başlamıyorlar,belki hap falan başlarlarsa bilemem,umarım sen de tez Zamanda güzel haberler alırsın
Aspirin 3 aydır kullanıyorum zaten canımm dr hamileliği öğrenir öğrenmez clexane 04 başlıcaz dedi zaten kalp atışı oluşmuyor biri 9 diğeri 6 hafta da düştü bebeğe kan akışı rahat gitmediği için ilerlemiyor gebeliğim inşallah Hakkı'mızda hayırlısı olsun

Aman yine test yaptım bi cacık çıkmadı sıkıldım artık reglime 3gün kaldı olsam da kafamdan atsam artık acaba var mı diye düşünceleri

Back
X