- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.981
Canım çok silik ikinci çizgi görüyorum ben adet gününde tekrar yapMerhaba testime bakarmısınız ikinci cizgiyi gören varmı. Cooook cok silik gibi görüyorum ben. Adete 3 gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok silik ikinci çizgi görüyorum ben adet gününde tekrar yapMerhaba testime bakarmısınız ikinci cizgiyi gören varmı. Cooook cok silik gibi görüyorum ben. Adete 3 gün var
Zaman geçmek bilmiyo resmen sabırsızlıktan teşekkür ederim canımCanım çok silik ikinci çizgi görüyorum ben adet gününde tekrar yap
Önemli değil canım güzel haberler alırsın inşallah adet günündeZaman geçmek bilmiyo resmen sabırsızlıktan teşekkür ederim canım
Amin inşallah canımÖnemli değil canım güzel haberler alırsın inşallah adet gününde
foto atarımsnbenim bugünkü testim biri aşırı silik biri negatif,test mi bozuktu acaba?
Kizlar baska marka test sunku gibi degil
Kimyasala mı döndün acaba naptınKizlar baska marka test sunku gibi degil
hcg algısı farklı olabilir yada dünkü test bozuktu bilemedim.Kimyasala mı döndün acaba naptın
İnş hcg algısıdır dünkü baya belliydi cünküBoyle iste
bilmem bakalım bekleyelim biraz daha.İnş hcg algısıdır dünkü baya belliydi cünkü
Tebrik ederim inşallah sağlıkla kucaklarsınız bebeğinizi. Darısı tüüüm isteyenlere. Bu arada adet gecmismiydiArkadaslar yaptigim idrar testi sonucum:) Ardından kan testi yaptirdim sonuc 34 cikti. Bakalim tekrarlayacagiz iki gun sonra. İnsallah artarEki Görüntüle 2017281
Amin canım tesekkur ederim. Evet canim 1 gün gecikmisti..Tebrik ederim inşallah sağlıkla kucaklarsınız bebeğinizi. Darısı tüüüm isteyenlere. Bu arada adet gecmismiydi
testini atabilirmisin kaçıncı gün pozitif i gördün idrarda canım.Amin canım tesekkur ederim. Evet canim 1 gün gecikmisti..
testini atabilirmisin kaçıncı gün pozitif i gördün idrarda canım.
Uzaktan bakınca cook hafif gözüküyo gibi canımKızlar bata 5 gun var. Dayanamadım erken gebelik testi yaptım kör olu cam artık bana kalırsa bütün testlerde silik cizgi var bir de siz bakarmisiniz?Eki Görüntüle 2017724