Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canım benim ilk gebeliğim boş gebelikti sağlıksızdı yani o zaman genetik testler yapılmıştı ve heterozigot çıkmış bi degerim doktorum çok önemli değil ama gebe kalırsan tedbir amaçlı ilk 3 ay aspirin verebilirim demişti şimdi gebelik olunca riske atmadan iğne verdi canım 3 gündür düzenli onu yapıyorum günde 3 defa da progestan alıyorum sabah lavaboya gittim çamur gibi kahverengiye dönmüş yine sadece peçeteye geliyo az miktarda.. Kahverengi kan için beklemiş kandir risk teşkil etmeyebilir dedi doktorum bakalım sürekli dinleniyorum senin bi fikrin var mı forumda konuştuğun arkadaşlardan ötürü??
Tedbir amaçlı 3 ay kullan bencede ne olur ne olmaz canım madem testte cıktı.
Kahverengi leke geliyorsa biter korkma bol bol dinlen

canım eve yeni geldim hem kan verdim hemde kendi doktorumu bekledim degerim 25 çıktı doktor lekelenmem için progestan ve karından bi iğne verdi 10 gün boyunca :) sık sık test yapma psilopata bağlarsın kendine dikkat et ve 10 gun sonra gel dedi...
canım gözün aydır epeydir bekliyordun ,gözün aydın.

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin duana talibim ben de nerdeyse 2 senedir bekliyorum.
Hayirlisi insallah canim en kisa zamanda sendende hamilelik haberi aliriz sabir et gülüm. Allah im sanada bir melek nasip etsin iki sene psikoloji olarak yiprandim her ay hüsrana ugramaktan biktim ama bu sabah tüm yasadiklarimi unutum Allah seninde yüzünü güldürsün canim.

benı

benım de 3 gunum var hesablamalarıma gore ama bende beklesem mı yapsam mı bılemedım sende belırtıler varmıydı
Canim sende bir gün kala yap cikmasa üzülme gününün gecmesini beklersin insallah hayirlisiyla iyi haberini aliriz insallah.belirtilere gelince benim uç gün önce pembe bir akintim oldu hatta bu sefer erkenden oldum diye agladim.ama sonra hic birsey gelmedi ama her an regl olacakmisim gibi agrilarim oldu göyüslerim cok sìsti hic umudum yoktu Allahim kimsenin kucagini Bos birakmasin canim.

F Fatmayusufummm amin canim inşallah
Kafandan atınca oluyor diyorlar ya canim sen kafandan attin mi bebek işini? Ben beceremiyirum da.
Aynen canim gercekten ben iki sene her ay oldumu bu ay diye stres yapiyordum helede aaa daha birseyin yokmu diyenlere günlerce kafama takip agliyordum.ama bu ay öylesi yorulmusumki bu laflardan bu ay ne günlerimi saydim ne yumurtlama günümü takip etim nasil olsa gene regl olacam aman bosver deyip hic aldirmadim Allah sanada nasip etsin canim insallah en kisa zamanda sendende hayirli haberler aliriz insallah.

Canim sende bir gün kala yap cikmasa üzülme gününün gecmesini beklersin insallah hayirlisiyla iyi haberini aliriz insallah.belirtilere gelince benim uç gün önce pembe bir akintim oldu hatta bu sefer erkenden oldum diye agladim.ama sonra hic birsey gelmedi ama her an regl olacakmisim gibi agrilarim oldu göyüslerim cok sìsti hic umudum yoktu Allahim kimsenin kucagini Bos birakmasin canim.

amın tatlım bakalım kan verdım iş çıkışıma dogru arayacagım bakalım oyy

Aynen canim gercekten ben iki sene her ay oldumu bu ay diye stres yapiyordum helede aaa daha birseyin yokmu diyenlere günlerce kafama takip agliyordum.ama bu ay öylesi yorulmusumki bu laflardan bu ay ne günlerimi saydim ne yumurtlama günümü takip etim nasil olsa gene regl olacam aman bosver deyip hic aldirmadim Allah sanada nasip etsin canim insallah en kisa zamanda sendende hayirli haberler aliriz insallah.
Amin canım inşallah duani esirgene canım

kızlarrrrrrr sonucum pozıtıfmıs 156 çıkmıs
Ayy hamissin maşallah sana. Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin canım.

Bata kac kaldı yumurtlamanin üzerinden kac gün gecti? Bir dr belirtin var mıydı? Ayy çok sordum galiba.

Cok guzel yaaa masallah Hayırlı uğurlu olsun canim darisi basimiza. Idrar testi yapmış miydin ve bugün bat günün muydu.

saol tatlım yok hayır hıc ıdrar yapmadım adetıme 3 gn vardı dun eczanedkı arkadasla konusdum hıc yapma kan ver dedı kasıklarımda sancı oluyordu ara sıra bende gıttım aksam uzerı yapdım 16:00 verdım 18:00 sonucu oğrentım 156 cıkmıs ama 5-6 gunluk olabılır dedı hemsıre untrasyom ıcın cok erken haftaya yada 10 gun sonra gel dedı :)

Ayy hamissin maşallah sana. Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin canım.

Bata kac kaldı yumurtlamanin üzerinden kac gün gecti? Bir dr belirtin var mıydı? Ayy çok sordum galiba.

evet hamişimm :)) sanırım bat 21 temmuz cnm sat da 24 hazıran dı belırtım gecen hafta goguslerımde sızı oluyordu ve gecen hafta bel agrım cok oldu kasık da sancı ıle sızlama arası bı agrı oldu o halen var ara ara soldan bole tık tık vuruyo sankı

Back
X