Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Çok sağol canım ama dün kanama oldu acilde iğne vurdular kese görünene kadar belli değil gebeliğin devam edeceği dua et benim için :KK43: sen nasılsın
hala beklemedeyim ederim inşaallah sıkı sıkı tutunusun bebişin, hiç merak etme çok arkadaşım öyle pregestoren iğne yeterli çok yorma kendini..dualarım seninle

hala beklemedeyim ederim inşaallah sıkı sıkı tutunusun bebişin, hiç merak etme çok arkadaşım öyle pregestoren iğne yeterli çok yorma kendini..dualarım seninle
Sağol canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese versin inşallah sağlıklı ilerler benimkide.. Forumdaki tüm arkadaşlara da dua ediyorum sende dualarımdasın adın neydi

Bende dünden beri öyleyim canim.kendinede bebisinede cok iyi bak bol bol su icmeyi unutma Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.[/QU
Evet canim sabah evde test yaptim cift cizgi cikinca doktora kostum hamile oldugumu ögrendim :)

süpermiş vallahi hayırlı olsun o vakıt sanada sende kasık agrısı varmı pekı senın kı kac haftalık pekı

Kızlar hayırlı uğurlu olsun hepinize :KK36:Allah minikleri korusun sizden hiiiiç ayırmasın :KK36:doğduklarında benim için de popislerinden ısırın bi defa:KK48: bana ve isteyen herkese de dua edin nolur Allah hayırlısıyla hayırlı zamanda bize de nasip etsin :KK9:

evet hamişimm :)) sanırım bat 21 temmuz cnm sat da 24 hazıran dı belırtım gecen hafta goguslerımde sızı oluyordu ve gecen hafta bel agrım cok oldu kasık da sancı ıle sızlama arası bı agrı oldu o halen var ara ara soldan bole tık tık vuruyo sankı
Benim de ağrım çok oldu inşallah ben de arkandan mutlu haberi veririm batim 24 temmuz

Kızlar günaydın. Bata 2 gün var. Sabah test yaptım. Sizce? :)

Eklentiler

• 20170720_090509.webp
    20170720_090509.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 150
Bence işlem tamam bebisim :KK48: minik geliyor gibi görünüyor :KK8:

Hadi canımmmmm gerçekten mi ya ayyyy çok paniğim ama etrafa çaktırmamaya çalışıyorum, iş yerindeyim. Neredeyse 4 yıldır bekliyorum bu anı, insanın gerçekten inanası gelmiyor.
:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Totem olsun diye son aylarda hep hamilelik takvimi yapıyordum. İnşallah bu sefer gerçek olur ya..

Hadi canımmmmm gerçekten mi ya ayyyy çok paniğim ama etrafa çaktırmamaya çalışıyorum, iş yerindeyim. Neredeyse 4 yıldır bekliyorum bu anı, insanın gerçekten inanası gelmiyor.
Totem olsun diye son aylarda hep hamilelik takvimi yapıyordum. İnşallah bu sefer gerçek olur ya..
Ben gördüm ikinci çizgiyi.hemen kan testiyle kesinleştir ama dayanabilirsen adet gecmesinden sonra kan ver değerler daha yüksek çıkar :rolleyes:yaaa çok sevindim ne çok beklemissin:KK36:Allah'ım hayırlı uğurlu etsin inşallah hayal kırıklığına ugratmasın:KK19:sağlıklı bi şekilde kucağına al bana da dua ettt:KK36:

hayırlı olsun bir tanem allah tamamına erdirsin
sat ne zamandı senin. benim 25 haziran ve fena kasık ağrım var test ne zaman yaptın

hayırlı olsun bir tanem allah tamamına erdirsin
sat ne zamandı senin. benim 25 haziran ve fena kasık ağrım var test ne zaman yaptın

Canım sat 23/06 ama hala emin değilim gerçekten olup olmadığına, çünkü çok silik bir çizgi. Testi bu sabah yaptım. 5-10 dk içinde zar zor görülen bir çizgi belirdi. Bata 2 gün var. Allah gönlüne göre versin canım inşallah.

Canım sat 23/06 ama hala emin değilim gerçekten olup olmadığına, çünkü çok silik bir çizgi. Testi bu sabah yaptım. 5-10 dk içinde zar zor görülen bir çizgi belirdi. Bata 2 gün var. Allah gönlüne göre versin canım inşallah.
Canim bence de var. Benim de 4 günüm var dün yaptim ama silik cizgi bile cikmadi. yarın bir tane daha yap koyulasmissa hemen kan ver canim. Insallah kan değerin de güzel olur ve 4 yılın sonunda güzel bir hamilelik geçirirsin;)

Canim bence de var. Benim de 4 günüm var dün yaptim ama silik cizgi bile cikmadi. yarın bir tane daha yap koyulasmissa hemen kan ver canim. Insallah kan değerin de güzel olur ve 4 yılın sonunda güzel bir hamilelik geçirirsin:KK66:

Allah razı olsun canım çok sağ ol. Sabah eşim de gördü çizgiyi ama yıllardır o kadar çok umudumuz kırıldı ki, emin olmadan sevinemedik bile. 4 yıldır bekliyorum ve şimdiye kadar hiç hamile kalamadım. 10 yıldır evliyim, yaşım da 39 bu arada :)
Eşime kalsa hemen iş çıkışı kan testine gitmemizi istiyor ama ben yarın sabah da bir bakalım diyorum. Belki test bozuktur, belki gölgedir, belki göz yanılgısıdır, belki kimyasaldır, belki, belki, belki.. Kafamda bin türlü şüphe dolaşıyor.

Allah razı olsun canım çok sağ ol. Sabah eşim de gördü çizgiyi ama yıllardır o kadar çok umudumuz kırıldı ki, emin olmadan sevinemedik bile. 4 yıldır bekliyorum ve şimdiye kadar hiç hamile kalamadım. 10 yıldır evliyim, yaşım da 39 bu arada :)
Eşime kalsa hemen iş çıkışı kan testine gitmemizi istiyor ama ben yarın sabah da bir bakalım diyorum. Belki test bozuktur, belki gölgedir, belki göz yanılgısıdır, belki kimyasaldır, belki, belki, belki.. Kafamda bin türlü şüphe dolaşıyor.
Yok yok canim 2 gün kala silik çıktığında sonuç genelde pozitif oluyor içini ferah tut Rabbim buyuk insallah bu sefer bebisin vardır. Rabbim isteyen hiçkimsenin kucağını boş koymasın Rabbim hayırlı evlatlar versin çifter çifter insallah ;)

Back
X