- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.461
14.gun evde mi yaptin testi nasil cikti canimben 14. gün yaptım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14.gun evde mi yaptin testi nasil cikti canimben 14. gün yaptım canım
gözün aydin canim masallah14. gün sabah evde yaptım silik çizgi çıktı akşam hastanede yaptım hcg 8 çıktı bugün tekrar kan testi yaptırdım 21e yükselmiş :) 2 gün daha bekle bence canım iğnenin etkisi 14 gnde geçiyo diyolar
Sağol canım Rabbim herkesin gönlünden geçeni versin inşallah :)gözün aydin canim masallah![]()
Kızlar hcg 21e yükseldi hamileyimmm :)))) Rabbim isteyen herkese versin inşalllaaahhh
Kan testi yaptım tatlımı iki gün önce negatifDuphastonu bitirdikten bi hafta icinde adet olursun demisti bana doktorum sen hic yeni test yaptinmi
Canım iki çizgi var gbi orda zaten diğeriyle 3 bozulmuş hali bence o ama inşallah hamilesindedir keşke sabah tekrarlasaydınEki Görüntüle 2027261 Kızlar herkese merhaba ben bugün saat 5'te gebelik testi yaptım negatif çıktı çıktım banyodan dışarıya çıkmıştık.eve geldim ellerimi yıkarken testi gördüm ve silik çizgi vardı saat 24:00 olmuştu.test geçersizdir artık değilmiBu arada geçen ay 25inde adet olmuştum adetlerim düzensiz pepap uygulamam adet gününü 28i gösteriyo ben testi 28inde yaptım
Ignenin etkisi 10 günde geciyordu galiba ama sabah cikmamasi tuhaf.. Yarin sabah idrarinla tekrar yap bencekizlar bugun catlama.ignemin 14. gunu sabah yaptim cikmadi birkac saat sonra yaptim baska.markayla silik cikti bat 4 agustos daha 6 gun var
ignemin 12.gunude silik cikmisti bekleyince buda bekledim cikti ama 13.gunu ve bu sabah testte cikmadi bu sabahki 2. testim sizce varmidir kan vermedim henüz
yapicam canim bakalim hayirlisi kafam karisti iyce cunkuIgnenin etkisi 10 günde geciyordu galiba ama sabah cikmamasi tuhaf.. Yarin sabah idrarinla tekrar yap bence
Yerinde olsam bitane hassas test bitanede normal alirim hassasi aksam yaparim ama idrarini en az 4saat tutup su icmeden digerinide sabah.. Insallah vardir dualarim seninleyapicam canim bakalim hayirlisi kafam karisti iyce cunku
canim elimde 2 tane normal.testten bar sabah yapicam ama hassas test almadim gidecekte halim yok cok sagol umutlu konuşuyorsun:)Yerinde olsam bitane hassas test bitanede normal alirim hassasi aksam yaparim ama idrarini en az 4saat tutup su icmeden digerinide sabah.. Insallah vardir dualarim seninle
Evet nedense var gibime geliyo :) hayirlisi olsuncanim elimde 2 tane normal.testten bar sabah yapicam ama hassas test almadim gidecekte halim yok cok sagol umutlu konuşuyorsun:)
amin canim cok sağolEvet nedense var gibime geliyo :) hayirlisi olsun
Test bozuk gibi canim günün gectiyse tekrarla testini hayirlisi olur insallah :)Arkadaslar gebelik var mi bakin lutfeen .
Cok fazla idrar damlatmissiniz bence. Tekrar yaparsaniz daha iyi olurArkadaslar gebelik var mi bakin lutfeen .
Ne yaptin cnm merak ettimamin canim cok sağol
canim bu sabah yaptim dunku gibi silik cikmadi bata 5 gun var ama bugun silik gormedim umudum kirildiNe yaptin cnm merak ettim