- 6 Kasım 2016
- 634
- 382
- 103
- 34
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.421
Yaaa inşallah. İnanamıyorum galiba.Hayirli olsun canim :)
Kan tahlili verdim bekliyorum.
Teşekkür ederim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa inşallah. İnanamıyorum galiba.Hayirli olsun canim :)
hayırlı olsun gebeliğin canım tebrik ederimKızlar bu ikisi benim hcg testlerim.
Adetim gecikti.
Olabilir mi hamilelik?
Teşekkürler :)
Şimdiden hayırlı olsun canim. Kan sonucun çıkınca da bizi haberdar et. Rabbim hayırlısını nasip etsin darısı bize insallahKızlar bu ikisi benim hcg testlerim.
Adetim gecikti.
Olabilir mi hamilelik?
Teşekkürler :)
Amin kızlar teşekkür ederimŞimdiden hayırlı olsun canim. Kan sonucun çıkınca da bizi haberdar et. Rabbim hayırlısını nasip etsin darısı bize insallah![]()
bir sorun yok demiştin neden oldun tüpler mi kapalı idi.Evet canim bence de kimyasal. Ama yine de moralim yerinde sukur. Demek ki hamile kalabiliyorum diyorum. Demek ki laparoskopi ve histereskopi ise yaramis.
Erken hamilelik testiydi geçti günüm yaptım ben de gördüğümü düşündüm ama kan testnde negatif çıktıÇizgiyi gördüm ben hamile olabilirsin adetn gectimi
Erken hamilelik testiydi adını hatırlamıyorum ama kan testinde negatif çıktı 2 günm geçmişti yarın tekrar gideceğin doktora ama olsa kanda çıkardı zaten maalesefBu fortel marka sanirim (guvenilirlik acisindan) ve test bence pozitif :)
Kan testim 63 çıktı.Şimdiden hayırlı olsun canim. Kan sonucun çıkınca da bizi haberdar et. Rabbim hayırlısını nasip etsin darısı bize insallah![]()
Oysa çizgi belliydi güven olmuyo işte canım bu testlere gelecek aya olur inşallahErken hamilelik testiydi geçti günüm yaptım ben de gördüğümü düşündüm ama kan testnde negatif çıktı
hayirli olsun insallah artar degeriniz. idrar testini adetiniz gecikince mi yaptiniz? oncesinde hic denediniz mi?Kan testim 63 çıktı.
Daha çok yeni demek ki. Bakalım inşallah artış göstetiri
adetin geçmesini bekledim yok.hayirli olsun insallah artar degeriniz. idrar testini adetiniz gecikince mi yaptiniz? oncesinde hic denediniz mi?
Hayirli ugurlu olsun kan degerin artis gosterir insallah. minik kalbinin atislarini da duymayi nasil ettin Allah :)adetin geçmesini bekledim yok.
2 gün geçti, ki gecikmezdi hiç.
idrarda silik çıktı zaten, ben de yaptrdım. sanırım daha çok yeni.
inşallah artış gösterir.
çok istiyoruz bebeğimiz olsun..
allah herkese nasip etsin
Bende söktürücü icin kullandim ama ayni zamanda yumurtanin catlamasinida sagliyormus kan ver bakalim insallah vardir17 gün oldu canım doktorumu aradım şimdi kan testi yaptır idrara güvenme dedi.. sen ne için kullandın canım
Hayirlisi olsun bekle birkac gun daha bakalimErken hamilelik testiydi adını hatırlamıyorum ama kan testinde negatif çıktı 2 günm geçmişti yarın tekrar gideceğin doktora ama olsa kanda çıkardı zaten maalesef
Kızlar bu ikisi benim hcg testlerim.
Adetim gecikti.
Olabilir mi hamilelik?
Teşekkürler :)[/QUOTE
İkinci çizgide gözüküyo bence hamilesin darısı başımıza umarım bebiş isteyen herkes görür ve sağlıkla kavuşur minik mücizesine.
bir sorun yok demiştin neden oldun tüpler mi kapalı idi.
Yumurtlamayı da sağlıyor mu ki tatlım yani yumurta geliştiriyor mu ? Çünkü bende yumurta tembelliği varmışBende söktürücü icin kullandim ama ayni zamanda yumurtanin catlamasinida sagliyormus kan ver bakalim insallah vardir
Evet cnm gelistirip catlatiyormusYumurtlamayı da sağlıyor mu ki tatlım yani yumurta geliştiriyor mu ? Çünkü bende yumurta tembelliği varmış
Amin canım tez vakitte inşaallahTuplerim acik. Daha once rahim filmi cektirmistim. Rahim girisinde 5 mm polip vardi sadece canim. Dr onemsiz dedi ama ben yine de aldirmak istedim. Ameliyat sirasinda da tuplerimi kontrol etmis sag olsun :) Sorun yok kolaylikla hamile kalabilirsin merak etme demisti. Insallah yakinda hayirlisi ile alalim artik bebislerimizi kucaklarimiza.