- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.761
Silik çizgi var gibi. Daha aydınlık bir fotoğraf yollaman mümkün mü?Mrb arkadaşlar nasılsınız
Adetime 4 gün var testim böyle çıktı sizce hamilemiyim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgi var gibi. Daha aydınlık bir fotoğraf yollaman mümkün mü?Mrb arkadaşlar nasılsınız
Tatlım aslında ben koyulaştırdım fotoyu normal de foto da çok belli olmuyordu ondan dolayı böyle yaptımSilik çizgi var gibi. Daha aydınlık bir fotoğraf yollaman mümkün mü?
Sabah yeni test yaptın mı? Ya da kan testi verdin mi?Tatlım aslında ben koyulaştırdım fotoyu normal de foto da çok belli olmuyordu ondan dolayı böyle yaptım
Sabah yaptinmi cnm merak ettmMrb arkadaşlar nasılsınız
Bu bugün yaptığım test canım bundada hafif var çizgiSabah yeni test yaptın mı? Ya da kan testi verdin mi?
Bunu da sabah yaptım canım hafif çizgi bundada varSabah yaptinmi cnm merak ettm
Benim de bata 3 gün var canım aynen beklemek gerçekten çok zorMerhaba bende yeni katıldım. Benimde sılıkte olsa aynı şekilde çıkıyor. Bata 3 kaldı. Beklemek ne zor ya
Bence var cnm yeni daha :) ins saglikli gebeliktirBunu da sabah yaptım canım hafif çizgi bundada var
Aynen canım bana da öyle geliyor çok Yen'i sanırım ayyy inşallah sağlıklıdır rabbim duysun sesimizi bak bu fotoğrafta daha belli çizgiBence var cnm yeni daha :) ins saglikli gebeliktir
Aynen canım bana da öyle geliyor çok Yen'i sanırım ayyy inşallah sağlıklıdır rabbim duysun sesimizi bak bu fotoğrafta daha belli çizgi
Ben görüyorum çizgiyi canım hadi inşallahKızlaaaaarrrr idrar yolu enfeksionu oldum bata var diye bitürlü baslayamadim herneyse
Bata bugun itibariyle 3 gün var kan testi yaptirmistim 5 kala 0.100 cikti garanti olsun diye de bugun test yaptim ve sanırım cizgi cikti ne diyosunuz birazdan tekrarlicam testi idrarimi tutmya calisiyorum
bu benim diger testlerime göre daha belirgin yarım saate testi tekrarlıcam insallah daha net cıkarBen görüyorum çizgiyi canım hadi inşallah
Evet ben hiç bu kadar bile görmedim kendi testlerimde,hayali görüp seviniyordum ara arabu benim diger testlerime göre daha belirgin yarım saate testi tekrarlıcam insallah daha net cıkar
Amin canım Allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda ben test yapmaya gideyim.Evet ben hiç bu kadar bile görmedim kendi testlerimde,hayali görüp seviniyordum ara arainşallah canım Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
Canım ben görüyorum bence git bi kan ver için rahat etsinİkili olanlarda ;üste yaptigim sabah idrarıyla
Alta olan 9 bucuk gibi yaptim
Tekli olan testde sabah 9 bucukda ki test.
Ben gözle görebildim ama ilk yaptigim ki kadar net cıkmadı tabi
evetde valla negatif cikcak diye korkuyorumCanım ben görüyorum bence git bi kan ver için rahat etsin