Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bende klomen kullanmıştım bu ay yarın regl günüm test yaptım ama negatif yumurtamın çatlamasını üstünen 10 gün geçti...
yine olmadı

İnsallah canım aynı hastanede devammi
Tabi doktorumdan çok memnunum sorunumuz belli oldu en azından , yani kaliteli yumurta olması için farklı ilaç tedavisi uygulayacak yani bu işlem yapılmadan anlayamazdik bundan sonra inşallah güzel yumurta güzel embriyolar ve sonra bebeler inşallah :)

Tabi doktorumdan çok memnunum sorunumuz belli oldu en azından , yani kaliteli yumurta olması için farklı ilaç tedavisi uygulayacak yani bu işlem yapılmadan anlayamazdik bundan sonra inşallah güzel yumurta güzel embriyolar ve sonra bebeler inşallah :)
Ay hadi insallah moral bozmak yok, önceden cok bozardım bende moralimi ama ister normal yolla yada tüp aşılama bir şekilde olcak eminim. Cünkü okadar imkansiz vakaların cocukları olmuşki cok şükür büyük problemlerimiz yok bizimkilerde nazlı napalım biraz uğraştırcaklar:)

Ay hadi insallah moral bozmak yok, önceden cok bozardım bende moralimi ama ister normal yolla yada tüp aşılama bir şekilde olcak eminim. Cünkü okadar imkansiz vakaların cocukları olmuşki cok şükür büyük problemlerimiz yok bizimkilerde nazlı napalım biraz uğraştırcaklar:)
Aynen nazlı bizimkiler bizde de hiç sıkıntı yok yani öyle biliyorduk gerçi kalite her ay degisebilen birşey belki birdahakine kaliteli yumurtalarim olucak ;) hepimizin yüzü güler bu yolda inşallah canım

Aynen nazlı bizimkiler bizde de hiç sıkıntı yok yani öyle biliyorduk gerçi kalite her ay degisebilen birşey belki birdahakine kaliteli yumurtalarim olucak :KK66: hepimizin yüzü güler bu yolda inşallah canım
Evet insallah eylülde de olmazsa bende ekimde ilk aşılamayla baslıcam

Eklentiler

• IMG_4502.webp
    IMG_4502.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 151
  • IMG_4506.webp
    IMG_4506.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 131
Back
X