- 2 Mart 2017
- 676
- 362
- 23
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.881
Ama test negatifAaaaa seninki yerleşiyor olabilirmi ????![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama test negatifAaaaa seninki yerleşiyor olabilirmi ????![]()
Hayırlısı olsun hakkımız da inşallah kuzum :)Ama test negatifidrar enfeksionundan olmuş. Olabilirmi ama oda devam ederdi ozaman heralde bence adet öncesi bem geliyorum sinyaliydi bu yarın patlama var mesaji
![]()
Ben kırmızıları gördüm valla sabah sabahHayırlısı olsun hakkımız da inşallah kuzum :)
Kaç gün geçti adetin canımYaaa üzüldüm canım
Benim de böyle silik çizgi var ama umutlu değilim adet olacağım bence bende
Yarın canım adetim benimKaç gün geçti adetin canım
Tam da tatile geldik. Var olabilir canım. Bu durumlarda artış önemli. Kan testi verecek misin yarınYarın canım adetim benim
Testim de bu varmı sence bebiş![]()
Yarın adet günüm canım adet günü geçsin öyle kan testi yaptırıcam hatta salı günü sabah idrar testi yapıp öyle kan testi yaptırırımTam da tatile geldik. Var olabilir canım. Bu durumlarda artış önemli. Kan testi verecek misin yarın
Adetim 1 gün gecikti. Dün ve bugün test sonucu. Sizce hamile miyim ?
Yarın adet günüm canım adet günü geçsin öyle kan testi yaptırıcam hatta salı günü sabah idrar testi yapıp öyle kan testi yaptırırım![]()
Az da degil 6 gun geçikti diyosun canim sen ıdrar testine bakma bence bi git kan ver kanda kesinlikle cikmali hamile olup olmadiginBayanlar bana da yardimci olun. Adetim 6 gün gecti. Bundan once de hüsran yasadigimiz icin test yapma isini geciktirdim. Hic gebelik belirtisi de yok. Adetim de düzenlidir. 7 aydir evliyim. Bügun test yaptim ama tek cizgi çıktı. Hic icimde de hamilelige dair bir umudum da yok. Niye böyle gecikmis olabilir?
Canim ramazan ayinda da bir hafta geçmişti. O zamanda negatifti. Adet oldum tabi ki.Az da degil 6 gun geçikti diyosun canim sen ıdrar testine bakma bence bi git kan ver kanda kesinlikle cikmali hamile olup olmadigin
Olsun sen canini sıkma simdi ramazan değil kurbaaannn insallaaaah hamissindir tatlimmmmCanim ramazan ayinda da bir hafta geçmişti. O zamanda negatifti. Adet oldum tabi ki.
Tabi kan testi verdir mide bulntim var adet gecikti de canimBaşka bir sorun cikmasindan da korkuyorum. Bugün tatil de acilden baktirabilir miyiz?
Herkesin ki bir olacak degil canim kimi arkadaslar sadece adet gecikmsinden dolayı supheleniyorlar kimisi agrisi varken anlıyor hic belli olmaz orasini allah bilir bnmde akintim bi sulu geliyor bi kuru oluyorum ne olduğunu anlamis degilim yerlesme kanamasi gibi bi bisey oldumu sanaBende hic belirti yok. Adet gunumden 3 gun öncesinde adet olacakmisim gibi agrilarim oluyordu. Adet gününden 1 gün sonra gecti. Normaldennfazla idrar ihtiyacı duyuyorum baska da bir sey yok
Yok canim olmadi.Herkesin ki bir olacak degil canim kimi arkadaslar sadece adet gecikmsinden dolayı supheleniyorlar kimisi agrisi varken anlıyor hic belli olmaz orasini allah bilir bnmde akintim bi sulu geliyor bi kuru oluyorum ne olduğunu anlamis degilim yerlesme kanamasi gibi bi bisey oldumu sana
Bi sen acile git kan verYok canim olmadi.