- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.901
İns gidecem bugün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım:) nerde kan testi yaptırabilirim acaba? Tatile denk geldi bi deBence ikinizde hamilesiniz insallah mayıs annelerine iki kişi daha katılıyor![]()
Canim ben drvlet hastanesinin acilindr yaptirdim ama forumda bir arkadasa yapilmadigini soylemisler sen de once bir devlet hastanesinin aciline git yapmazlarsa ozel hastanenin acili yapar yalniz ucreti 55 liraydi maalesef.İnşallah canım:) nerde kan testi yaptırabilirim acaba? Tatile denk geldi bi de
Cok yeni daha annesi :) bence var yarin daha iyi cikarPOWERHACK kuzummmmm nasılsın ne yapıyorsun ?
Benim adet günüm yarın ay çok heyecanlıyım
Bak bi testimevarmı sence bişi
CAnim sonuc gittinmiİns gidecem bugün.
İnşallah güzelim rabbim duysun sesimizi hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBence ikinizde hamilesiniz insallah mayıs annelerine iki kişi daha katılıyor![]()
Cidden var demi kuzumCok yeni daha annesi :) bence var yarin daha iyi cikar
Var canim var 20 30 arasidir kanda daha cok ufak dinlen bol bol agri olur normal benimde oldu ilk zamanlae :)Cidden var demi kuzum
Ay çok heyecanlıyım ya bugün adet günüm inşallah adet olmam bebişim benimledir
Ama henüz gelip giden Yok
Sadece karnımda gaz dolanıyor sanki bide bacak ve kalçamda kramp var![]()
Dinleniyorum kuzum annesinin minik kuzusu ya inşallah hamişimdirVar canim var 20 30 arasidir kanda daha cok ufak dinlen bol bol agri olur normal benimde oldu ilk zamanlae :)
Kan versene canım çıkar bence artık:)Dinleniyorum kuzum annesinin minik kuzusu ya inşallah hamişimdir![]()
Bugün geçsin öyle vereyim diyorum şimdi kan veririm adet olurum felan üzülürüm bu defaKan versene canım çıkar bence artık:)
Insallah canim yarin sabahta yap daha iyi cikar cizginDinleniyorum kuzum annesinin minik kuzusu ya inşallah hamişimdir![]()
Oda doğru ama bence hamissim testin belirgimdiBugün geçsin öyle vereyim diyorum şimdi kan veririm adet olurum felan üzülürüm bu defa![]()
Gittinmi canım acileİns gidecem bugün.
Bende merak ediyorumGittinmi canım acile
Canim ins senin sonucun olumludurCanim ben drvlet hastanesinin acilindr yaptirdim ama forumda bir arkadasa yapilmadigini soylemisler sen de once bir devlet hastanesinin aciline git yapmazlarsa ozel hastanenin acili yapar yalniz ucreti 55 liraydi maalesef.
Hiç üzülme Rabbim hayırlısını versin kucağını boş bırakmasın denemeye devam hem belki daha erkendir cikacak belki bayramdan sonra inşallah çıkar.Canim ins senin sonucun olumludur