Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar bu testte ikinci çizgi var mı

Eklentiler

• IMG_0792.webp
    IMG_0792.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 126
Ben normal zamanda bile agri kesici kullanamiyorum. Birde adet zamanlarimda migren tetikliyor. Dogal yöntemlerle azaltmaya calisiyorum.

Merhaba kızlar pkoluyum ve ben bu ay klomen kullandım adetimi 5.gün başladım aksamları iki tane alıyordum şuan 12.günümdeyim normalde bugün iğne yapılcaktı doktor yumurtan 16 mm biraz daha büyüsün yarın yapalım dedi yeterlimi 16 mm dedim yani aslında daha fazla bekliyoruz ama pkoda anca bu dedi öyle çıktım geldim.. sizce kücük değilmi yumurta yani ne bilim önce gittiğimde 19mm di neden kücülmüs olabilirki anlayamadımsansım cok düşük bence siz ne diyorsunuz ..

Herkese merhaba lutfen bir akil verin. Evet cok erken biliyorum ama bu ay tup bebek yaptircaktk kendiginden olmuyordu. Adetime 10 gun vardi oylesine test yaptim negatifti ertesi gun testi unutmusum atayim diye elime aldim cok silik ikinci cizgiyi gordum. Testi tekrarladim 3 gun boyunca cogunda silik cizgi cikti. Kan verdim 1.2 cikti. Ama 10 gun vardi daha. Bu deger yukselir mi ??? Bosa mi umutlaniyorum yoksa. Aradan biraz gecince pozitif oluyor hemen olmuyor. Hic bir ilac vs kullanmiyorum.

Herkese merhaba lutfen bir akil verin. Evet cok erken biliyorum ama bu ay tup bebek yaptircaktk kendiginden olmuyordu. Adetime 10 gun vardi oylesine test yaptim negatifti ertesi gun testi unutmusum atayim diye elime aldim cok silik ikinci cizgiyi gordum. Testi tekrarladim 3 gun boyunca cogunda silik cizgi cikti. Kan verdim 1.2 cikti. Ama 10 gun vardi daha. Bu deger yukselir mi ??? Bosa mi umutlaniyorum yoksa. Aradan biraz gecince pozitif oluyor hemen olmuyor. Hic bir ilac vs kullanmiyorum.

Benim yaptığım test için 3 dk sonra okuyun 5 dakika sonra okumayin sonuç yanlış çıkar yazıyor. Sizinkinde bir kullanım kılavuzu varsa bakın. Ama yinede bence henuz Çok erken bu arada bence tüm bu eski testleri çöpe atın. 10 gün sonra adet gününüz gelince bakın. Şimdi sebepsiz üzüyorsunuz kendinizi. Biraz sabir.

Benim testime bi bakarmisiniz benimde bat pazar günüydü. 3 gün geçti bugün yaptım hemen ikinci çıktı galiba ne dersiniz

Az önce test yaptım hemen değil ama duşa girip çıktıktan sonra baktım fotodaki ile birebir aynı şu an.. İhtimal vermiyorum çünkü hiç bebek için denemedik çünkü zaten 6 aylık bir oğlum var.. Sizinki hemen çıktıysa kan da da belirir, oğlumda da hemen çıkmıştı ikinci çizgi.. Şu an neler oluyor vallahi bilmiyorum anlayamıyorum acaba ihtimali var mı hiç denemesek bile??????

Eğer korunmak için ek birşey kullanmıyorsaniz herzaman bir ihtimal vardır. Sizde kanda baktirin isterseniz çünkü hemen cikiyosa şüpheli olabilir. 10 dkdan sonra çıktıysa testi sabah ilk idrarinizla tekrarlayın sonuç daha garanti olabiliyor. Adetiniz gecikti mi

Az önce test yaptım hemen değil ama duşa girip çıktıktan sonra baktım fotodaki ile birebir aynı şu an.. İhtimal vermiyorum çünkü hiç bebek için denemedik çünkü zaten 6 aylık bir oğlum var.. Sizinki hemen çıktıysa kan da da belirir, oğlumda da hemen çıkmıştı ikinci çizgi.. Şu an neler oluyor vallahi bilmiyorum anlayamıyorum acaba ihtimali var mı hiç denemesek bile??????

Back
X