Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Allahım inşallah ya :))) ama yarım saat sonra silindi be markası bebetime çok korkuyorum gece yatamadan ve sabah yapıcam tekrar şu an yoldayım çişimi tutuyorumm :)))
Bide baska markayla dene canim bebetime yaniltabiliyor diye biliyorum. Cok guvenilir olmadigini duydum. Insallah onlarda da cift cikar :)

Albi marka gebelik testinde hep bir dağılma var..ama yine de tereddütte kaldım..sizler ne dersiniz? Adete 8-9 gün var..

Eklentiler

• 2017-09-04 13.58.46.webp
    2017-09-04 13.58.46.webp
    4 KB · Görüntüleme: 133
Albi marka gebelik testinde hep bir dağılma var..ama yine de tereddütte kaldım..sizler ne dersiniz? Adete 8-9 gün var..
Adete 8-9 gun varken cikacagini zannetmiyorum benim adet olacagim gun bile negatif cikti. Gecmesini bekleyin isterseniz hem hayal kirikligi yasamazsiniz. Insallah bebegin seninledir.

Bende 5 gün önce test yapmıştım çok silik çıkmıştı bugün testi tekrarladim negatif çıktı.

Days comfort erken gebelik testi :KK66: ama bende ilk defa kullandım daha önce iki kaybın var onlari da erken gebelik testi ile öğrenmiştim.
Bende 5 gün önce test yapmıştım çok silik çıkmıştı bugün testi tekrarladim ama negatif çıktı neden böyle oldu acaba
Ilk yaptığım test bu

Eklentiler

• IMG-20170904-WA0001.webp
    IMG-20170904-WA0001.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 141
Benim adetime 5 gun varken böyleydi predictor galiba testin ama yumurtlamdan 10 gun sonra ancak belli oluyormuş uygun böyle çıktı ama yarın adet günüm eğer olmazsa yeniden başka bir markayla yapmayı düşünüyorum bende aylardır tek cizgi göre göre evirip çevirmekten testi inanamıyorum şu an bu testin guvenilirligine

Benim adetime 5 gun varken böyleydi predictor galiba testin ama yumurtlamdan 10 gun sonra ancak belli oluyormuş uygun böyle çıktı ama yarın adet günüm eğer olmazsa yeniden başka bir markayla yapmayı düşünüyorum bende aylardır tek cizgi göre göre evirip çevirmekten testi inanamıyorum şu an bu testin guvenilirligine
Canm aslında çıkması için erken gibi zaten.
Adetini bekle, sonra yine yap önce idrar sonra kan bence.
Güzel haberler olur inşallah.
Ben de her ay tek çizgi göre göre çok moraller bozuktu Temmuz'da aldık mutlu haberi şok olmuştum, çok şükür

Back
X