- 24 Mart 2016
- 7
- 2
- 86
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.121
Neden kız dediniz kiBüyük bir ihtimalle kizin olur:) insallah yanilma degildir tebrik ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden kız dediniz kiBüyük bir ihtimalle kizin olur:) insallah yanilma degildir tebrik ederim
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin. 2 gün gecikmede test yaptınız mı? Sonuç nasıldı?Eki Görüntüle 2043405 5. gün gecikme ile
Testinin markasi neEki Görüntüle 2043405 5. gün gecikme ile
Merhaba adetim den 1 hafta önce dün test yaptım silik çıktı bugün tekrarladım testi böyle çıktı sizce hamile miyim
Adetine daha 1 hafta var erken yumurtlamissindir oda cogunlukla kiz oluyo adetten 5-8gun olduysa kiz olur hadisde varNeden kız dediniz ki
Bir gün gecikme ile yapmıştım. Bakınca görülen belli bir silik çizgiydi.Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin. 2 gün gecikmede test yaptınız mı? Sonuç nasıldı?
Oncomed di canımTestinin markasi ne
Canım sabah ilk idrarinla mi yaptın testiBir gün gecikme ile yapmıştım. Bakınca görülen belli bir silik çizgiydi.
Oncomed di canım
Bir gün gecikme ile yapmıştım. Bakınca görülen belli bir silik çizgiydi.
Oncomed di canım
Evet canım ama 2-3 saatlik birikmişCanım sabah ilk idrarinla mi yaptın testi
3 dk da koyulaştı canımKaç dakikada koyulasti
Hayirli olsun canımEvet canım ama 2-3 saatlik birikmiş
3 dk da koyulaştı canım
Canım testin 2.nci çizgisi çok belli oluyor pozitif yani kan verdin mi?Testte pozitif gibi görünüyor ama bence test bozuk çünkü 2 yıldır hiç hamile kalamadım
Hayır kan vermedim pko olduğum için çok düzensiz adet oluyorum bir hafta geçti adetim hala olmadım hiç suphelenmedimde çünkü hiçbir belirti felan yok..birde testte ki çizgi zamanla siliklesti sanırım test bozuktu...üstteki resmi şimdi çektimCanım testin 2.nci çizgisi çok belli oluyor pozitif yani kan verdin mi?
Canım yine belli oluyor ikinci çizgiHayır kan vermedim pko olduğum için çok düzensiz adet oluyorum bir hafta geçti adetim hala olmadım hiç suphelenmedimde çünkü hiçbir belirti felan yok..birde testte ki çizgi zamanla siliklesti sanırım test bozuktu...üstteki resmi şimdi çektim
İnş hamileyimdir canım inan hiç ama hiç ümidim yok çünkü 2 senedir yapmadığım şey kalmadı çok testler yaptım böyle silik çizgiler çıktı hayali çizgiler gördüm ama hepsi negatifti tabi o yüzden sevinemiyorum ama o kadar çok isterim ki hamile olmayı inşallah hamileyimdirCanım yine belli oluyor ikinci çizgi
İnş hamileyimdir canım inan hiç ama hiç ümidim yok çünkü 2 senedir yapmadığım şey kalmadı çok testler yaptım böyle silik çizgiler çıktı hayali çizgiler gördüm ama hepsi negatifti tabi o yüzden sevinemiyorum ama o kadar çok isterim ki hamile olmayı inşallah hamileyimdir![]()
Allahım isteyen herkese anne olmayı nasip etsin Rabbim bize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallahInşallah canım bana da dua et
Amin inşallahAllahım isteyen herkese anne olmayı nasip etsin Rabbim bize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah