Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Yok canım önce de gecikmişti zaten düzensiz de hep umutlandık işte ama bu ay yumurtam iyi geliştiği için hamile olma ihtimalim yüksek o yüzden umutlanıyorum Tedavi görüyorum ben

Evet bitkinlik var sürekli yüzümde sivilceler çıktı hep belim çok ağrıyo özellikle kasık batması çok sık ve aralıklı oluyo bunlar belirti diye kaptırmıyom kendimi ama yarın da olmazsam diğer gün test yapsam çıkarmı acaba geç döllenme diye süpheleniyom
Benimde bu ay yüzümde cok sivilce çıktı yeni geciyo hepsi hayirlisi olsun kuzum insallah vardir bebisin yarin bi test yap istersen:*

Kızlar benimkinede bakabilirmisiniz

Eklentiler

• DSC_0151.webp
    DSC_0151.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 132
Ay0mLQ.jpg

Kızlar adete üç gğn kala yağtığım test, bana da bakar Mısınız? :110:o_O
Canim bak bunlarda benim adete 3 gün kala yaptığım testlerdi adet gunum dundu daha olmadım ins seninde vardir bi kaç test daha dene farklı marka adet gunune kadar artis varsa sevinmeye baslayabilirsin Allah hayirlisini versin ins

Eklentiler

• IMG-20170915-WA0011.webp
    IMG-20170915-WA0011.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 101
Canim bak bunlarda benim adete 3 gün kala yaptığım testlerdi adet gunum dundu daha olmadım ins seninde vardir bi kaç test daha dene farklı marka adet gunune kadar artis varsa sevinmeye baslayabilirsin Allah hayirlisini versin ins
Notun ne güzrl olmuş "bence de sizinle" :dua: bugün de alıp deneyeyim, inşallah senin gibi koyulaşan çizgi görürümmm :KK17:

Back
X