- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.301
Bide sabah yapıyım bakalım şu ugurda idrarla iyice kanka oldum ya3-4 saat cisini tut da yap testi bari ama ignelerde de hormon oluyor galiba o yuzden erken yapmayin diyolllaaaasevdiysen o markayi demek
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide sabah yapıyım bakalım şu ugurda idrarla iyice kanka oldum ya3-4 saat cisini tut da yap testi bari ama ignelerde de hormon oluyor galiba o yuzden erken yapmayin diyolllaaaasevdiysen o markayi demek
![]()
Yap yap, sonucun fotosunu da koymayi unutma ama bak sabahki de pozitif cikarsa zorla kana gonderirim haberin olsun. Gidip kan verdirene kadar ozel mesaj atip dururumBide sabah yapıyım bakalım şu ugurda idrarla iyice kanka oldum ya![]()
Çıksada gıtsem :)Yap yap, sonucun fotosunu da koymayi unutma ama bak sabahki de pozitif cikarsa zorla kana gonderirim haberin olsun. Gidip kan verdirene kadar ozel mesaj atip dururum![]()
HamilesinKızlar bugün adetimin 25.günü ve test bu şekilde çıktı Kaç günde bir adet oluyorsun derseniz kürtajdan sonra dört kez adet gördüm ve 25-30 gün arası değişti döngü
Ama iki gün önce de test yapmıştım yine bu kadar silikti iki günde koyulasmamis sanki hiç Onun fotosunu cekmemisim Eki Görüntüle 2045514
Hamilesin
Kan testi yaptır netleşsin ordada
Hangi marka testle yaptın
Hamilesin bariz ikinci çizgi görünüyor
Hemen kan testi yaptırmalısın
1-2 dakikaKaç dakika da çıktı bu ikinci çizgi
Adetin 9 gün mü geçti ? Test yaptın mi peki kan idrar ?Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum
Benimde 9 gün geçti gelen giden yok
Evet
testler çok silik 2 gün önce kan testi yaptırdım negatif
Buda dun aksam yaptigim test
İdrarı 2-3 damladan fazla mi damlatiyorsun acaba