Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Üstteki sabah ilk idrar alttaki bir saat önce yaptığım dün de yaptım buna benzer çizgiydi hafif ince sat 30 ağustos bat 26 eylül sizce çizgi kalınlaşır mı ? Veya bu şekilde de hamilelik belirtisi sayılabilir mi ?
Canim zaten bata daha varken boyle ciktiysa kanda cikar hemen ver kanini yarin ciksin insallah pozitif :)

Yaptigin teste gore degisir canim. Ama normal testte 4 -5 damla yeterli oluyor. Çok fazla koymaman gerekiyor diye biliyorum. Sen ne kadar koydun. Vede bat 5 ekim se daha cok erken negatif cikmasi cok dogal ben bu hamileligimde adet olacagim gun bile negatif cikti

Kübra teste konulan idrar miktari fark ediyormudur ya benim dün negatif çıktıda bat 5:KK64:
Yaptigin teste gore degisir canim. Ama normal testte 4 -5 damla yeterli oluyor. Çok fazla koymaman gerekiyor diye biliyorum. Sen ne kadar koydun. Vede bat 5 ekim se daha cok erken negatif cikmasi cok dogal ben bu hamileligimde adet olacagim gun bile negatif cikti

Canim 2 3 damla mi ne koydum pek umudum yok gibi ama bakalım hayrlisi olsun inşallah

Kizlar ben yine test yaptim yine ayni markayla ve yine ikinci cizgi gorundu kafayi yemek uzereyim. Bir hafta sonra adet olacagim ama hala ikinci cizgi hala cikiyor anlmiyorum adet oncesi hcg yukselir mi

Eklentiler

• 20170921_225334-1.webp
    20170921_225334-1.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 190
Kizlar ben yine test yaptim yine ayni markayla ve yine ikinci cizgi gorundu kafayi yemek uzereyim. Bir hafta sonra adet olacagim ama hala ikinci cizgi hala cikiyor anlmiyorum adet oncesi hcg yukselir mi
Testin efektsiz halinide atsana buraya.. kafayi yeme hcg bebek yerlestikden sonra yukselir kac gune bi adet oluyosun? Çizgi gun gectikte koyulasirsa hamilesindir

Testin efektsiz halinide atsana buraya.. kafayi yeme hcg bebek yerlestikden sonra yukselir kac gune bi adet oluyosun? Çizgi gun gectikte koyulasirsa hamilesindir

Cnm sorun orda bu markanin testi bozuk hep hamile gosteriyor gidiyorum bisey yok biktim hevesim bile kalmadi on test yapiyorsam besi hamile besi degil insanin da aklini bulandiriyor kadin dogumcu en sonunda dalga gectigimi sanacak

Eklentiler

• 20170917_102349-1.webp
    20170917_102349-1.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 195
Cnm sorun orda bu markanin testi bozuk hep hamile gosteriyor gidiyorum bisey yok biktim hevesim bile kalmadi on test yapiyorsam besi hamile besi degil insanin da aklini bulandiriyor kadin dogumcu en sonunda dalga gectigimi sanacak
Burda bozuk ama test.. idrari cok damlatiyor olabilirmisin markayi degistir oyle dene

Kızlar benimde testlerimde bi silik çizgi olduğunu gören Kk güzel bayanları var sizlerde görüyormusunuz güzellikler ;)

Eklentiler

• IMG_1658.webp
    IMG_1658.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 151
  • IMG_1760.webp
    IMG_1760.webp
    17 KB · Görüntüleme: 149
  • IMG_1776.webp
    IMG_1776.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 170
  • IMG_1784.webp
    IMG_1784.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG_1847.webp
    IMG_1847.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_1863.webp
    IMG_1863.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_1867.webp
    IMG_1867.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_1996.webp
    IMG_1996.webp
    15 KB · Görüntüleme: 136
Çizgilere göre evet ama yakınlarım çok erken yapmışsın bu şekilde erken çıkması boşuna sevindirmesin adetin 3 4 gün geçsin daha belli olmaz yerleşmeyedebilir dedi . Acaba idrarda yerleşmeden çıkması mümkün mü ? Aklım karıştı Teşekkür ederim cvp için

Yerlesme daha cok beklenen adet tarihine yakin zamanlara denk geliyor yani ilk tepki regl olmamak ama onlar sana sadece bekle demek istemis :) Boyle ogrenende cok var ve risk hep var sonucta her zaman.Sen gununu bekle kan verirsin sonra doktor gerektigi zamanda cagirir zaten :) gayet olumlu devam etmis yani uzme kendini baskalarinin dedikleri icin

Back
X