Pozitif İdrar Testi Örnekleri

KIZlar selam Yen'i yaptım ikisinide iki testte de çizgi görüyor musunuz bana mı öyle geliyor
Bende iki üç ay önceydi sanırım bir testin azizliğine uğradım hatta hayal değildi ama tuhaf bi dağınıklıkta çıkmıştı burda sormuştum olabilirde olmayabilirde demişlerdi sanırım testler bozuktu kanda çıkmamıştı çünkü . Ben göremedim maalesef ama inşallah vardır yada en kısa zamanda sağlıklı gelir

Bende iki üç ay önceydi sanırım bir testin azizliğine uğradım hatta hayal değildi ama tuhaf bi dağınıklıkta çıkmıştı burda sormuştum olabilirde olmayabilirde demişlerdi sanırım testler bozuktu kanda çıkmamıştı çünkü . Ben göremedim maalesef ama inşallah vardır yada en kısa zamanda sağlıklı gelir
1 değil iki değil 3. Testte de görünce acaba dedim canım :(

Bençizgi gördüm inş doğrudur eger ki markası freely ise ve cok beklemeden cıktı ise vardır sekerim sabah tekrarla derim
Marka tahminin doğru canım hemen çıktı çok beklemedim testi yapınca sabah ilk idrarla yapıp gideceğim kana çıkarsa yine

KIzlar merhaba adetime 4 gün var testim böyle sonuç nedir sizce ?

Eklentiler

• 3CAF00C1-C49E-4C2B-8F99-C0935E4A1573.webp
    3CAF00C1-C49E-4C2B-8F99-C0935E4A1573.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 142
Keşke benimki de böyle çıksaydı maşallah canım var gözünaydın
Sağol balım allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Darısı herkese olsun :dua:
İdrar testi yanıltabiliyor ben pek sevinemedim o yüzden bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah :dua:

Kuzum senin teste baktım ben bi testini suyun altına tutsana eğer o idrar birikintisi değilse kalır orda çizgi eğer idrar birikintisi ise gidiyor zaten çizgi olmuyor T bölmesin de
Canım suya tuttum çizgi gitmedi görebiliyor musun

Eklentiler

• IMG_2432.webp
    IMG_2432.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 151
  • IMG_2437.webp
    IMG_2437.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 176
Evet canım belli hamişsin sende bence hayırlı olsun yarın tekrarla istersen testi bi ay çok sevindim yaaa inşallah herkes hamile kalır sağlıkla bebişlerini kucağına alır amin :dua:
Umut var mı yani kuzum ay çok heyecanlandım yarın kana gitmeliniyim kesin

Aaa olabilir inşallah öyledir ozaman ya testi tekrarla yada kan testi yaptır yarın inşallah hamiisindir
İnşallah canım yarın erken uyanabilirsem kan vermeye gitmeyi düşünüyorum ilk idrarla test yapıp sonra çıkan neticeye göre kana gitmek daha iyi olacak sanırım

Back
X