Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Aminnn. Silik görüyorum ben bu testte de çizgiyi. Erken yumurtlama mı oldu acaba. dediğim gibi inşallah yanlışlık yoktur. Benim de adetim ayın 1'i idi. Normalde yarın veya ctesi olmam gerekiyor. Test var ama yapmaya cesaret edemiyorum şu an :KK43:
Belki erken yumurtlama olmuştur adetten sonra hamile kalan çok belki bende hamile kalmışımdır rabbimin iziniyle :dua:
Yaaaa hadi sende yapsana test çok merak ettim nasıl duruyorsun evde test varmış ne güzel hadi yap yap yap :rolleyes:

Belki erken yumurtlama olmuştur adetten sonra hamile kalan çok belki bende hamile kalmışımdır rabbimin iziniyle :dua:
Yaaaa hadi sende yapsana test çok merak ettim nasıl duruyorsun evde test varmış ne güzel hadi yap yap yap :rolleyes:

Yaptımmmm. İkinci çizgi silik çıktı :)) yarın kan vermeye gidicem. İnşallah sorun yoktur. Testi yükleyemedim bi türlü yükleyebilirsem siz de bakın lütfen

Yaptımmmm. İkinci çizgi silik çıktı :)) yarın kan vermeye gidicem. İnşallah sorun yoktur. Testi yükleyemedim bi türlü yükleyebilirsem siz de bakın lütfen
Telefonun düzenle bölümün den resmin boyutunu küçült tatlım yaaaaaa çok çok çok sevindim hadi hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin kuzummmm

Testi ilk yaptığımdaki foto ve biraz zaman geçtikten sonraki hali.. eğer olursa 2. Bebeğim olacak inşallah :)

Eklentiler

• 9281A35B-3F34-4C27-9B5E-162046CAAFA5.webp
    9281A35B-3F34-4C27-9B5E-162046CAAFA5.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 155
  • 688CE00F-666A-43CC-BE62-95F2E4086BA4.webp
    688CE00F-666A-43CC-BE62-95F2E4086BA4.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 154
Benimde idrar testim böyle çıkmisti bence de hamilesin Allah sağlıklı bebiş versin inşaallah ama kan testi de yaptır ne olur ne olmaz

Hamile haberi alınca kendim gibi seviniyorum inanın. 4 sene sonra bi bebeğim oldu. 2 yaşında suan ve 12 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın,sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :KK15:

Back
X