- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.728
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.541
ya adetim 5 gün geçti anlamadım akşam tekrar yapacağımKuzum sanırım negatif bişi görünmüyoradetin geçtiğini yada kaç günü var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya adetim 5 gün geçti anlamadım akşam tekrar yapacağımKuzum sanırım negatif bişi görünmüyoradetin geçtiğini yada kaç günü var
burada çizgi var hamilesin!İnşallah canım çok tşk ederim rabbim herkese nasip etsin inşallah adetim ayın 30 eşimle adetim bitti hemen ertesi gün ve bir sonraki gün ilişkimiz oldu başkada olmadı inşallah gelmiştir bebişim
Bir gün önceki testim de bu canım
Belki erken yumurtlama olmuştur adetten sonra hamile kalan çok belki bende hamile kalmışımdır rabbimin iziniyleAminnn. Silik görüyorum ben bu testte de çizgiyi. Erken yumurtlama mı oldu acaba. dediğim gibi inşallah yanlışlık yoktur. Benim de adetim ayın 1'i idi. Normalde yarın veya ctesi olmam gerekiyor. Test var ama yapmaya cesaret edemiyorum şu an![]()
Belki vardır bazen idrar testlerinde çıkmayabiliyor gecikmen de var aslında keşke gidip kan versen daha iyi olur kesin sonuç hemya adetim 5 gün geçti anlamadım akşam tekrar yapacağım
İnşallah balımm yarın belli olacak bakalım cumartesi ne olacakburada çizgi var hamilesin!
yarın kan vericem akşam bir test daha yapacağım erken gebelik testi alcam bu seferBelki vardır bazen idrar testlerinde çıkmayabiliyor gecikmen de var aslında keşke gidip kan versen daha iyi olur kesin sonuç hem
Belki erken yumurtlama olmuştur adetten sonra hamile kalan çok belki bende hamile kalmışımdır rabbimin iziniyle
Yaaaa hadi sende yapsana test çok merak ettim nasıl duruyorsun evde test varmış ne güzel hadi yap yap yap![]()
Telefonun düzenle bölümün den resmin boyutunu küçült tatlım yaaaaaa çok çok çok sevindim hadi hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin kuzummmmYaptımmmm. İkinci çizgi silik çıktı :)) yarın kan vermeye gidicem. İnşallah sorun yoktur. Testi yükleyemedim bi türlü yükleyebilirsem siz de bakın lütfen
Bugün mi alacaksın testi ?yarın kan vericem akşam bir test daha yapacağım erken gebelik testi alcam bu sefer
şimdi çalışıyorum mecbur işten çıkınca alacağım. biz planlı çocuk yapmadık bu arada 3 aylık evliyim henüz hamileysem büyük süpriz olacak yani çıkmazsa da üzülmem çok erken bizim için..Bugün mi alacaksın testi ?
resmen ben burdayım diyor! gözün aydın canımTesti ilk yaptığımdaki foto ve biraz zaman geçtikten sonraki hali.. eğer olursa 2. Bebeğim olacak inşallah :)
resmen ben burdayım diyor! gözün aydın canım![]()
Benimde idrar testim böyle çıkmisti bence de hamilesin Allah sağlıklı bebiş versin inşaallah ama kan testi de yaptır ne olur ne olmaz
Ben de görüyorum silik olarak hayırlı haberlerini alalım inşallah canımKızlar bugün ki testim bu da bakarmısınız
Hayırlı olsun diyelim canım baya belli kan testiyle netlestirip haber verin bize deTesti ilk yaptığımdaki foto ve biraz zaman geçtikten sonraki hali.. eğer olursa 2. Bebeğim olacak inşallah :)