Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Testi ilk yaptığımdaki foto ve biraz zaman geçtikten sonraki hali.. eğer olursa 2. Bebeğim olacak inşallah :)
Ay maşallah sen ciddi ciddi hamişsin kuzum sağlıkla al bebeğimi kucağına inşallah sevinçten ne yapacağını şaşırmışsındır rabbim herkese yaşatsın bu güzel eşşiz duyguyu inşallah

şimdi çalışıyorum mecbur işten çıkınca alacağım. biz planlı çocuk yapmadık bu arada 3 aylık evliyim henüz hamileysem büyük süpriz olacak yani çıkmazsa da üzülmem çok erken bizim için..
İnşallah güzel bir sürpriz gelmiştir. Seninde güzel haberlerini alırız inşallah test yapınca mutlaka yaz olurmu

Kizlar bata son 3 cok cok hafif bi cizgi var gibi sizde bi bakar misiniz.bu cizgi hemen aninda cikmadi ama bi sure sonra cikti.
20170929_075636.webp

Kizlar bata son 3 cok cok hafif bi cizgi var gibi sizde bi bakar misiniz.bu cizgi hemen aninda cikmadi ama bi sure sonra cikti.Eki Görüntüle 2050337
Ayyyy kuzum var valla çizgi hamişsin çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip Etsin inşallah :dua:
Ben kadar süre sonra çıktı canım ?

Hayırlı Cumalar arkadaşlar rabbim dualarımızı dileklerimizi kabul etsin inşallah:dua:
Kucaklarımızı boş bırakmasın rabbim :dua:

Cnm 1 saat icerisinde bu gale geldi.ama ilk yaptigimda yok gibi cikti.ama hic hamilelik belirtim yok.hatta bi belirtim yok yani o derece.gögüsler falan bile faaliyette deil.kimyasal olabilir diye dusunuyorum.cok tesekkur ederim yorumun icin buarada sedamsf sedamsf

Cnm o cizgi koyulasana kadar yaptirmak istemiyorum kan testi.cunku deger daha cok az cikicak biliyorum forumlarda paylasiyolar erken yaptirinca.19 falan cikiyo sonra bidaha gel yine kan ver.oyle yapmayim diyorum biraz koyulassin degerlerin yukselsin oyle gitmek istiyorum.kismetse.hakkimizda hayirlisi olsun insallah.hayirli cumalar herkese.

Cnm 1 saat icerisinde bu gale geldi.ama ilk yaptigimda yok gibi cikti.ama hic hamilelik belirtim yok.hatta bi belirtim yok yani o derece.gögüsler falan bile faaliyette deil.kimyasal olabilir diye dusunuyorum.cok tesekkur ederim yorumun icin buarada sedamsf sedamsf
Ama herkes aynı olacak değil ki inşallah kimyasal değildir bazıları hiç bir hamilelik belirtisi yaşamıyor ama hamile.

Back
X