Pozitif İdrar Testi Örnekleri

canım akşam yapılan testler negatif çıkabiliyormuş. Mesela çok çay kahve su içtin o hormon idrarda seyreliyor test yanlış veriyor. Aç karnına sabah yap. Eczacı bana böyle dedi. Ama ben beklicem birkaç gün. Sende Bekle. Pozitif çıktıysa yanlış olma ihtimali az. Negatif çıktıysa yanlış olma ihtimali yüksekmiş. Dur bakalım...

Cnm dogru diyorsun ama bu test bana iki aydir bir pozitif bir negatif sonuc veriyor ardindan kana baktiriyorum negatif cikiyor. Eger idrar testiylr yola ciksaydim su an en az 2 aylik hamileydim ama kanda birsey yok bu yuzden gebelik testinden de nefret ettim en guzeli pahali prediktor vs alip o testten denemek ama onlarinda tanesi 20 lira bu yuzden surekli alip yapamiyosun

Kizlar testi yorumlayablrmsnz

Eklentiler

• IMG_20170310_173031_927.webp
    IMG_20170310_173031_927.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 279
Ya kizlar cok canim sikkin adetimden bir gun once kan testinde negatif cikti.5.gun bugun gecikmemde napsam bilemedim ama bbis olsaydi kanda cikmazmiydi bir gun onceden birdaha test yapmayada cesaretm yok

Ya kizlar cok canim sikkin adetimden bir gun once kan testinde negatif cikti.5.gun bugun gecikmemde napsam bilemedim ama bbis olsaydi kanda cikmazmiydi bir gun onceden birdaha test yapmayada cesaretm yok
negatıf cıkmıstı gecen ay 5 gun sonra adet oldum kanda kesın cnm maalasefkı

Belli olmaz canım pko gibi bir problemin yoksa tekrar bi test yap geç döllenme olabilir

B5CAB540-CE4D-4DE4-9EAD-9D0F10C3D149.webp
2B494370-9287-49CB-8643-40A1D71D3578.webp
2B494370-9287-49CB-8643-40A1D71D3578.webp
Kızlar bna da bakın sbh yptım test bşy yok gbydi gttm gldm yarım saat geçmedi pembe çizgi oluştu ama güvenemiyorum bu testlere ben :/ dha önce gri iz gbi çıkardı şimdi braz pembe olması kafamı karıştırdı

Back
X