- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.821
İnşallah çok teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım akşam yapılan testler negatif çıkabiliyormuş. Mesela çok çay kahve su içtin o hormon idrarda seyreliyor test yanlış veriyor. Aç karnına sabah yap. Eczacı bana böyle dedi. Ama ben beklicem birkaç gün. Sende Bekle. Pozitif çıktıysa yanlış olma ihtimali az. Negatif çıktıysa yanlış olma ihtimali yüksekmiş. Dur bakalım...
hayırlı olsun canım bebeğiniz gelmiş allah tamamına erdirsinKizlar testi yorumlayablrmsnz
Baya net çıkmış canım var sanırım bebişKizlar testi yorumlayablrmsnz
Hayırlı olsun canım bence bebiş burdayım demiş, test yaptırdın mı ?Kızlar üstte ki freely (3gündür pozitif veriyor) alttaki de bebetime (şimdi yaptım)
Hayırlı olsun canım ne kadar oldu adet gecikmenKizlar testi yorumlayablrmsnz
bence pozıtıfKizlar testi yorumlayablrmsnz
negatıf cıkmıstı gecen ay 5 gun sonra adet oldum kanda kesın cnm maalasefkıYa kizlar cok canim sikkin adetimden bir gun once kan testinde negatif cikti.5.gun bugun gecikmemde napsam bilemedim ama bbis olsaydi kanda cikmazmiydi bir gun onceden birdaha test yapmayada cesaretm yok
Yaptırmadım canım misafirim var gdince yaptıracağım, inşallah kanda da çıkar, sabah ki testim de pozitif çıktı çok şükür.Hayırlı olsun canım bence bebiş burdayım demiş, test yaptırdın mı ?![]()
Belli olmaz canım pko gibi bir problemin yoksa tekrar bi test yap geç döllenme olabilirYa kizlar cok canim sikkin adetimden bir gun once kan testinde negatif cikti.5.gun bugun gecikmemde napsam bilemedim ama bbis olsaydi kanda cikmazmiydi bir gun onceden birdaha test yapmayada cesaretm yok
Pozitif canım hayırlı olsunKizlar testi yorumlayablrmsnz
Yok canim ogun alttan muayende oldum kist enfeksyon yok ddi drBelli olmaz canım pko gibi bir problemin yoksa tekrar bi test yap geç döllenme olabilir
canim merhaba uzun bir aradan sonra yine buldum seni ♡hayırlı olsun canım bebeğiniz gelmiş allah tamamına erdirsin
canım merhaba çıkaramadım hangi sayfada yazışıyorduk bilemedim kusuruma bakmacanim merhaba uzun bir aradan sonra yine buldum seni ♡
nasilsin nasil gidiyo varmi bebis ?
adetin kaçıncı günündesin arkadaşım. yarım saat sonrası testler güvenilir değil deniliyorEki Görüntüle 2054931 Eki Görüntüle 2054932 Eki Görüntüle 2054932 Kızlar bna da bakın sbh yptım test bşy yok gbydi gttm gldm yarım saat geçmedi pembe çizgi oluştu ama güvenemiyorum bu testlere ben :/ dha önce gri iz gbi çıkardı şimdi braz pembe olması kafamı karıştırdı