- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.221
Bugun sabah yaptigm test negatif olsa boyle ckmazdi erken oldugu icin silik pembemsi digmi arkadaslar yardmci olurmsnz lutfensizce varmidir allahim insallh hamiledirim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar da negatif maalesef. Sadece idrri fazla damlatip testi bozmussunuzBugun sabah yaptigm test negatif olsa boyle ckmazdi erken oldugu icin silik pembemsi digmi arkadaslar yardmci olurmsnz lutfensizce varmidir allahim insallh hamiledirim..
Hayir canim yokEki Görüntüle 2063941 Kızlar lutfen yardimci olurmsnuz adetim 1 gun gecti 2 senelik evliyim hep bu ani beklemistim sizce gebelik varmı
Göremedim Cnm inşallah vardır regli günü ilk idrarla yapReglime 2 gün var hanımlar . Sizce ???
Üstteki kullanılmamış test . Alttaki testte silik bir çizgi var gibi gördüm ben sanki . Olmazsa tekrarlarımGöremedim Cnm inşallah vardır regli günü ilk idrarla yap
Hmmm şimdi görüm gibi geçtiği gununÜstteki kullanılmamış test . Alttaki testte silik bir çizgi var gibi gördüm ben sanki . Olmazsa tekrarlarım![]()
2 gün var reglime . Hayırlısı arıkHmmm şimdi görüm gibi geçtiği gunun
Hmmm inşallah Cnm güzel habere az kalmış2 gün var reglime . Hayırlısı arık![]()
İnşallahHmmm inşallah Cnm güzel habere az kalmış
Bende gördüm ikinci çizgiyi canım adet günü tekrarla güzel haberlerle gel inşallahReglime 2 gün var hanımlar . Sizce ???
Hadi inş çok hafif silik çizgi ara ara tekrarlayın artacaktır inş ya da hemen kan verin öğrenirsiniz net olarak :)Reglime 2 gün var hanımlar . Sizce ???
Hayırlısı olsun cnm hemen kan ver günün Geçmiş miydi
Evet canım 2 3 gün geçti bugün gitcem kan vermeye hadi inşallahHayırlısı olsun cnm hemen kan ver günün Geçmiş miydi
hayirli olsun