- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.585
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teste pozitif görünüyor canım. Silikte olsa var ikinci çizgiKızlar selam pazartesi kan verdim adete 15 gün vardı 3.89 çıktı ve dün akşam test yaptım böle çıktı ve bugün kan verdim tekrar sizce bu test te bişey bar mı böle çıkışta hamile olduğunu öğrenen var mı içinizde
Canım ama renksiz beyaz akşam gölge gibiydi test kuruyunca bu hale gelmiş umut var mı bu testteTeste pozitif görünüyor canım. Silikte olsa var ikinci çizgi
Bir test daha yap canım, emin olmak içinCanım ama renksiz beyaz akşam gölge gibiydi test kuruyunca bu hale gelmiş umut var mı bu testte
canım öncelikle tebrik ederim.Allah kucağna almayı onu büyütmeyide nasip etsin inşallah.Eki Görüntüle 2064605 kizlar buda benim testim bugün yaptim adetim 5 gün geçmişti galiba hamileyim :)
Ay şu ikinci cizgiyi görünce inanın kendim gibi seviniyorum :) sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallahEki Görüntüle 2064605 kizlar buda benim testim bugün yaptim adetim 5 gün geçmişti galiba hamileyim :)
Çok sağol canım teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese versin. Evet ilk bebegim olacak. Belirti vardi adetime 1 hafta kala rahimde agrilar hissettim kramp seklinde. Adetime 3-4 gün kalada değişik bi karin agrim vardi sanki kesilmiş gibi hapsurunca öksurunce eğilirken çok değişik agrim oldu ve ilk defa oldu. Sürekli akintim oluyodu. Goguslerimde ki hassasiyet de herzaman ki adet öncesi olan hassasiyetti.sadece rengi koyulasti. Bide ben bu ay klomen kullandim o da etkili hamile kalmamdacanım öncelikle tebrik ederim.Allah kucağna almayı onu büyütmeyide nasip etsin inşallah.
benim sana bikaç sorum olcak.
ilk çoçuğunmu olcak.kaç aydır deniyorsun.özel bisi yaptınmı gebelik öncesi.birde 5 gün geciktim dedin belirti varmıydı.ağrı sancı göğüs yani herzamankinden farklı hissettinmi.
Amin canim cok sagol sende sağlıkla kucagina alTebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Canim senin beta kaç ciktiAmin canim cok sagol sende sağlıkla kucagina al![]()
1999 canımCanim senin beta kaç cikti
Benim 7 gün gecikti beta 98 çıktı. Bu değer çok az geldi bi umut geç döllenmedir ins. Diyorum1999 canım
Benim 6 gün gecikme yle bu değer banada fazla geldi ikizmi diyoruz hatta :) geç döllenmedir canim icini ferah tutBenim 7 gün gecikti beta 98 çıktı. Bu değer çok az geldi bi umut geç döllenmedir ins. Diyorum
İnşallah cnmBenim 6 gün gecikme yle bu değer banada fazla geldi ikizmi diyoruz hatta :) geç döllenmedir canim icini ferah tut
Bariz pozitif duruyo canım hemen bi kan testi yaptır. Şimdiden hayırlı olsun bebiş
Şimdi özel hastaneye geldim canım kan testi verdim yarım saat sonra çıkacak inşallah dua et canım benimBariz pozitif duruyo canım hemen bi kan testi yaptır. Şimdiden hayırlı olsun bebiş