- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.341
Kesin hamissin iki ayri test yanilma olamazEki Görüntüle 2066970 kızlar kesin hamile mi oluyorum şimdi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin hamissin iki ayri test yanilma olamazEki Görüntüle 2066970 kızlar kesin hamile mi oluyorum şimdi?
3 gun var canim bakalim bekleKızlar merhabaa benim test koyulaşmıyor,hatta bazen negatif cıkıyor bat 18 kasım silik cıkanlar yanlıstı heralde cunku simdi koyu cıkması lazımdı dimi,cokta agrım var ya
ayni durumdayiz ... Valla ben gordum cizgini bariz var gibi insallah hayirli sonuc alirsinKizlar dun atmistim bi tane bunu gece 3 te yaptim biraz daha belirgin gibi yarin bat sizce umut var mi
![]()
![]()
Insallah canim sen de oyle bir kez yazın boyle cikmisti adet olmustum o yuzden korkuyorum hayal kirikligi yasamaktanayni durumdayiz ... Valla ben gordum cizgini bariz var gibi insallah hayirli sonuc alirsin
ben hic cizgo gormedim bu zamana kadar ama simdi hayalette olsa var bende direk geri yattim yoktur ya test yanlistir deyip ama yinede umut dunyasi iste cekip atayim dedm yarn adete 2 gun var bekleyelim bakalmInsallah canim sen de oyle bir kez yazın boyle cikmisti adet olmustum o yuzden korkuyorum hayal kirikligi yasamaktan
Benimde adetime beş altı gün basın öğlen saatlerinde dayanamadım test yaptım
İlk önce çıkmadı tabi
Ama bu sabah çöpe atacak kendi bu haldeydi
Önce çıkmayıp daha sonra bu hale gelip hamile olan var mı
Off bence bu ayda yok
Edit birde ben testi yaparken idrarı fazla damlattigim testin kenarlari ıslak ti çünkü
Kızlar bu sabahki testim böle 4 günüm kaldı ama yok galiba
Koyulaşmıyor git gide silikleşio sanki bir önceki testiniz daha iyiydi diye hatırlıyorum ben yanlışmı hatırlıyorum acabaKızlar bu sabahki testim böle 4 günüm kaldı ama yok galiba
Freely canım benimkiKizlar testinizin markasi ne
Yok canm dogru hatırlıyosun,kimyasalmı oluyo diye düsünüyorum bendeKoyulaşmıyor git gide silikleşio sanki bir önceki testiniz daha iyiydi diye hatırlıyorum ben yanlışmı hatırlıyorum acaba
Muhtemelen canım artması lazım baya cünkü yani testtr artık baya baya pembe cizgin görünmesi gerek testin markası freely ise o zaten yanlıl çıkartmıyorYok canm dogru hatırlıyosun,kimyasalmı oluyo diye düsünüyorum bende
Bencede canım hayırlısı degilmiş napalım,erken test yapmanın zararları işte hayal kırıklıgı:/Muhtemelen canım artması lazım baya cünkü yani testtr artık baya baya pembe cizgin görünmesi gerek testin markası freely ise o zaten yanlıl çıkartmıyor
Kizlar testinizin markasi ne