- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.301
Maalesef bilmiyordum canım dün akşam ögrendim umarım kötü etikelemezHamilelik şüphen olduğunu söylediysen ona göre ilaç vermişlerdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef bilmiyordum canım dün akşam ögrendim umarım kötü etikelemezHamilelik şüphen olduğunu söylediysen ona göre ilaç vermişlerdir
tebriklerr hosgeldin temmuz annesi
Sağol canım hoşbulduk şuan heyecanımlıyımtebriklerr hosgeldin temmuz annesi
adacayina dikkat canim adet sökturucu cok icmeSağol canım benim ben bugün biraz midem bulanıyor diye adaçayı ve kekik suyu içtim kötü etki etmez değil mi
cikar canim test yap senMerhaba hanimlar ben yeni uyeyim regli olmama 4 gun var gebeligin butun belirtilerini tasiyorum erken gebelik testi alsam cikarmi
hepimiz ayniyiz canimSağol canım hoşbulduk şuan heyecanımlıyım
Var cnm 2 gün sonra tekrarla :)Kızlar ben hayalmi görüyorum bi yorumlarmısınız daha cok erken bata 8 gün var
camim ya goremedim ben sabah ilk idrarla yap bide adetinmi gectiKızlar ben hayalmi görüyorum bi yorumlarmısınız daha cok erken bata 8 gün var
Yaa inşallah canım paranoyak oldum artık:)Var cnm 2 gün sonra tekrarla :)
Yok canım daha 8 günüm var:) fazla test vardı dayanamadım yaptım:)camim ya goremedim ben sabah ilk idrarla yap bide adetinmi gecti
Ben gördüm pembe silik cizgiyi inş artar cnmYaa inşallah canım paranoyak oldum artık:)
İnşallah canım:)Ben gördüm pembe silik cizgiyi inş artar cnm
Bende resmi açar açmaz gördüm canım hadi hayırlısı inşallah meleğin seninledirKızlar ben hayalmi görüyorum bi yorumlarmısınız daha cok erken bata 8 gün var
İnşallah canımm aminn:)Bende resmi açar açmaz gördüm canım hadi hayırlısı inşallah meleğin seninledir![]()
Olabılır. Test yapın yerlesme kanaması olabılırValla bendede adete 6 gun faln var kasık bel agrisi surekli bi gidiyo bi gelio bugun de 2 damla pembe geldi wc de kesildi bilemedjmm boyle olan hamile olan var mi 5 yillik evliyim 23 yasindaym hic bebegimiz olmadi cok istiyorum
Bekle bakalım kadık bel agrısı adet olacakta ve gebelerde olabılıyoMerhabalar, adetim 6 gün gecikti. çarşamba günü kan testi yaptırdım, doktor hamile değilsiniz dedi. ultrasonda baktı gözükmemiş.alttan muayene etti baktı, hiç sorunum yok özetle. Arkadaşım da dedi, nettende duydum sonradan değişebiliyomuş. Acaba yarın idrar testi yapsam mı yoksa ptesiyi bekleyip tekrar kan testi mi yaptırsam napsam :S
kasık ve bel ağrısı normal mi ara ara?
Yok bozuk degıl var bır seyler bekle derımKızlaar bu sabahkide böle coktı ama bekleyince ortada bi cizgi daha cıktı bozukmu acaba