• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar ben hayalmi görüyorum bi yorumlarmısınız daha cok erken bata 8 gün var

Eklentiler

• 836AED4C-D25C-49EB-9C86-1EC1C3C59CFF.webp
    836AED4C-D25C-49EB-9C86-1EC1C3C59CFF.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 187
Merhabalar, adetim 6 gün gecikti. çarşamba günü kan testi yaptırdım, doktor hamile değilsiniz dedi. ultrasonda baktı gözükmemiş.alttan muayene etti baktı, hiç sorunum yok özetle. Arkadaşım da dedi, nettende duydum sonradan değişebiliyomuş. Acaba yarın idrar testi yapsam mı yoksa ptesiyi bekleyip tekrar kan testi mi yaptırsam napsam :S
kasık ve bel ağrısı normal mi ara ara?

Valla bendede adete 6 gun faln var kasık bel agrisi surekli bi gidiyo bi gelio bugun de 2 damla pembe geldi wc de kesildi bilemedjmm boyle olan hamile olan var mi 5 yillik evliyim 23 yasindaym hic bebegimiz olmadi cok istiyorum

Valla bendede adete 6 gun faln var kasık bel agrisi surekli bi gidiyo bi gelio bugun de 2 damla pembe geldi wc de kesildi bilemedjmm boyle olan hamile olan var mi 5 yillik evliyim 23 yasindaym hic bebegimiz olmadi cok istiyorum
Olabılır. Test yapın yerlesme kanaması olabılır

Merhabalar, adetim 6 gün gecikti. çarşamba günü kan testi yaptırdım, doktor hamile değilsiniz dedi. ultrasonda baktı gözükmemiş.alttan muayene etti baktı, hiç sorunum yok özetle. Arkadaşım da dedi, nettende duydum sonradan değişebiliyomuş. Acaba yarın idrar testi yapsam mı yoksa ptesiyi bekleyip tekrar kan testi mi yaptırsam napsam :S
kasık ve bel ağrısı normal mi ara ara?
Bekle bakalım kadık bel agrısı adet olacakta ve gebelerde olabılıyo

Kızlaar bu sabahkide böle coktı ama bekleyince ortada bi cizgi daha cıktı bozukmu acaba

Eklentiler

• 3F7CB10A-59DF-49B2-BE0D-D4014E962939.webp
    3F7CB10A-59DF-49B2-BE0D-D4014E962939.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 195
Back
X