• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

pGMPXn.jpg
[/QUOTE]

Kizlar hepinize tesekkur ederim kan 86 cikti benle çizgisi cok yakin bir arkadas vardi adini unuttum testi tekrarlasin kan versin bence

Benimde adetime beş altı gün basın öğlen saatlerinde dayanamadım test yaptım
İlk önce çıkmadı tabi
Ama bu sabah çöpe atacak kendi bu haldeydi
Önce çıkmayıp daha sonra bu hale gelip hamile olan var mı
Off bence bu ayda yok

Edit birde ben testi yaparken idrarı fazla damlattigim testin kenarlari ıslak ti çünkü
canım benimde seninle aynı şekilde oldu çıkmadı ama 20 dakıkadan sonra çıktı 4 testım de ama hamile değildim testlerde ilk 5 dakıka önemli bunu anladım ben

Sevindirmek istemem ama hamilesin sanırım...
Günün geçmemiştir heralde bu kadar düşük olduğuna göre...iki gün sonra tekrarla tahlili bence....
canım okuyamadım ama bu test ne zaman adetının yanı kacıncı gunu yaptın bu cıktı..ben adet gunu 6.7 cıvarı cıktı doktorum hamılesın ama bekle dusuk gebelık dedı 2gun soonra yap dedı yapmaya gerek kalmadan adet oldum.tututanamadı yanı:(

canım okuyamadım ama bu test ne zaman adetının yanı kacıncı gunu yaptın bu cıktı..ben adet gunu 6.7 cıvarı cıktı doktorum hamılesın ama bekle dusuk gebelık dedı 2gun soonra yap dedı yapmaya gerek kalmadan adet oldum.tututanamadı yanı:KK43:
Kimyasal gebelik oldu ozaman beklemeye gerek yok biliyorsun degilmi adet bittikten sonr calismalara devam insAllah
Bnde adet olmamistim test yaptim hamile cikti bir hfta sonra kanam basladi kimyasal gebelik yasamistim
Allahim hayirli zamnada yollar insAllah bebisini

Kimyasal gebelik oldu ozaman beklemeye gerek yok biliyorsun degilmi adet bittikten sonr calismalara devam insAllah
Bnde adet olmamistim test yaptim hamile cikti bir hfta sonra kanam basladi kimyasal gebelik yasamistim
Allahim hayirli zamnada yollar insAllah bebisini
Oyle canım Rabbım hayırlısını versın sonra gebe kaldım hersey normaldı 9haftalıkken kalbı durdu bebısın..ama calısmalara ve tevekkule devam.Raabım bılır gununu

Back
X