- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #19.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahErken gebelik cok mutluyum darisi herkese
beni diyosan yarin sonuc alacagim dua et ne olur rabbim.kucagina almayi nasip etsin insallahKizlar hepinize tesekkur ederim kan 86 cikti benle çizgisi cok yakin bir arkadas vardi adini unuttum testi tekrarlasin kan versin bence
Amin canim Rabbim sana da yuksek yuksek beta degerleri gostersin yarin aminbeni diyosan yarin sonuc alacagim dua et ne olur rabbim.kucagina almayi nasip etsin insallah
Hayırlı olsun canım senin adetin geciktimiKizlar hepinize tesekkur ederim kan 86 cikti benle çizgisi cok yakin bir arkadas vardi adini unuttum testi tekrarlasin kan versin bence
Hayırlı olsun canım senin adetin geciktimi
canım benimde seninle aynı şekilde oldu çıkmadı ama 20 dakıkadan sonra çıktı 4 testım de ama hamile değildim testlerde ilk 5 dakıka önemli bunu anladım benBenimde adetime beş altı gün basın öğlen saatlerinde dayanamadım test yaptım
İlk önce çıkmadı tabi
Ama bu sabah çöpe atacak kendi bu haldeydi
Önce çıkmayıp daha sonra bu hale gelip hamile olan var mı
Off bence bu ayda yok
Edit birde ben testi yaparken idrarı fazla damlattigim testin kenarlari ıslak ti çünkü
Evet canım içine dogmus resmen hayırlı olsun Saglıklakucagına alırsın inşallah:)Bat yarindi canim normalde test yapmam 3 gündür testlere boguldum icime dogru sanirim tesekkur ederim
Insallah Rabbim kimseye aratmasinEvet canım içine dogmus resmen hayırlı olsun Saglıklakucagına alırsın inşallah:)
8.76 bthcg ne demek sizCe
aynen gecmedi gunum doktorda hamilesin dedide inanamiyormSevindirmek istemem ama hamilesin sanırım...
Günün geçmemiştir heralde bu kadar düşük olduğuna göre...iki gün sonra tekrarla tahlili bence....
Hamilesin8.76 bthcg ne demek sizCe
canım okuyamadım ama bu test ne zaman adetının yanı kacıncı gunu yaptın bu cıktı..ben adet gunu 6.7 cıvarı cıktı doktorum hamılesın ama bekle dusuk gebelık dedı 2gun soonra yap dedı yapmaya gerek kalmadan adet oldum.tututanamadı yanıSevindirmek istemem ama hamilesin sanırım...
Günün geçmemiştir heralde bu kadar düşük olduğuna göre...iki gün sonra tekrarla tahlili bence....
Kimyasal gebelik oldu ozaman beklemeye gerek yok biliyorsun degilmi adet bittikten sonr calismalara devam insAllahcanım okuyamadım ama bu test ne zaman adetının yanı kacıncı gunu yaptın bu cıktı..ben adet gunu 6.7 cıvarı cıktı doktorum hamılesın ama bekle dusuk gebelık dedı 2gun soonra yap dedı yapmaya gerek kalmadan adet oldum.tututanamadı yanı![]()
Oyle canım Rabbım hayırlısını versın sonra gebe kaldım hersey normaldı 9haftalıkken kalbı durdu bebısın..ama calısmalara ve tevekkule devam.Raabım bılır gununuKimyasal gebelik oldu ozaman beklemeye gerek yok biliyorsun degilmi adet bittikten sonr calismalara devam insAllah
Bnde adet olmamistim test yaptim hamile cikti bir hfta sonra kanam basladi kimyasal gebelik yasamistim
Allahim hayirli zamnada yollar insAllah bebisini