• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ayy canım sen cok stres yapıorsun ve ustune olumsuz seyler dusunme lutfe yok dıs gebelık bıs gebelık suan degerlerın ıyı artıor lutfen olumlu dusunkı olumlu olsun..dıs gebelık olsa suan duramazdın agrıdan.canımsız kotu dusunup cagırma olumauzlukları.tevekkul et hayırlsıı de ıcını ferah tut.
yok aslinda stres yapmiyorum ama bu doktora oylesine kan degerine baktirmak icin gittim iyi midur falan bilmiyorum bana da kese gorunmuyor daha dedi o yuzden merak ediyorum normalmidir falan diye :110:

yok aslinda stres yapmiyorum ama bu doktora oylesine kan degerine baktirmak icin gittim iyi midur falan bilmiyorum bana da kese gorunmuyor daha dedi o yuzden merak ediyorum normalmidir falan diye :110:
Yapıosun yapıosun:) bırak anını yaşa hemen gorunmez kese kalp 6. Ve 7.haftalar ınsalhh sabret doyasıya yasa canım benım tadını cıkar miiissss gibiii

Kızlar merak edene lh ve hcg testleri aynı idrarla

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 135
  • image.webp
    image.webp
    3 KB · Görüntüleme: 129
Kızlar merhaba. Dün sormuştum lh pozitif çıktı bata 4 kala. Bugün hcg yaptım negatif off yok herhalde. Lh ta niye çıktı o vakit. Ümitlenmiyorum deniyo ama ümitleniyo işte insan

Back
X