- Emoji Skoru
- 11.375
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #20.201
2 kere oldu ama digerini hatırlamıyorum 12 kasimditek geceden mi peki son regl tarihiniz neydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 kere oldu ama digerini hatırlamıyorum 12 kasimditek geceden mi peki son regl tarihiniz neydi?
Tebrik ederim tam zamana denk gelmiş demekk ki. regl dönrmininz 30 gün sanırım2 kere oldu ama digerini hatırlamıyorum 12 kasimdi
muhtemelen 30 dan önce ki bir gündeki günde kaldınız çünkü 30 kasım 19 .gün ediyorTebrik ederim tam zamana denk gelmiş demekk ki. regl dönrmininz 30 gün sanırım
Duzensizdi canim normalde 28 di ama duzensizdi son 2 aydirTebrik ederim tam zamana denk gelmiş demekk ki. regl dönrmininz 30 gün sanırım
Anlamadimm biseyKızlar dr a gırdım hcg testı bercem rahım duvarın kalın dedı sonrasında bakıcakmıs baska bısı demedı Nolcak somdı
Rahim duvarı kalın olunca bazen gebelik var diye bekletip kan testi istiyorlar muhtemelen sonuç çıkınca bakacaktirKızlar dr a gırdım hcg testı bercem rahım duvarın kalın dedı sonrasında bakıcakmıs baska bısı demedı Nolcak somdı
Verseydin kan tahliliBılmıyom cnm umudum yok bnm kosmet heran cıkabılır sonuc
Verseydin kan tahlili
Bence sen gebesin testlerin gecikmen onu gösteriyor ne zaman Alican sonicuberdım cnm sonucunu bekliyorm
Hadi inşallah haberlerini bekliyoruzzBalla ınternetten bakıypm acıklanmaso gerekırdo aslında cıkmadı yarına kalmaz ıns
Buaksam cıkmazsa uyuyamocam heraldeHadi inşallah haberlerini bekliyoruzz
Ay valla bende heycanlandmmm senle beraberBuaksam cıkmazsa uyuyamocam heralde
SakaaKızlar sonuc negatıf
Maalesef adet olmayı beklıcem
O testlerde yanılttı o zaman ahhhh ahhYumurtlamam olmamıs olbılır oyuzden gecıkmıs olabılor sanırom ben rahatsızım yumurtlamıyorum