• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Az daha sabredip yaptırırım çünkü son 3gun kaldı adetime gerçi agrimda olmaya başladı umitlenmeyeyim ama ara ara adet olucak gibi agrim oluyo hayırlısı olsun
Kişiye göre değişşr tabi...Benim de adet olcakmşm gbi sancım olmuştu,bu şklde olabiliyomş...Tabi seni ümtlendrmk istemam inş Rabbim sana da nasip eder hayrlısyla...

Kızlar ikinci cocuk için 3 yıldır ugraşıyoruz benm testimide bi yorumlar mısınız?? Cuma gunu yaptım yarın kan vermeye gıdecegım

Eklentiler

• _20180101_225741.webp
    _20180101_225741.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 146
Bunuda bugun yaptım test mi bozuk bende mi bı sıkıntı var anlayamadım

Eklentiler

• _20180101_230339.webp
    _20180101_230339.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 235
Kızlar ikinci cocuk için 3 yıldır ugraşıyoruz benm testimide bi yorumlar mısınız?? Cuma gunu yaptım yarın kan vermeye gıdecegım
burda var gibi duruyor ama idrar fazla gelmiş. İkinci bebek biraz nazlı oluyor ben oğluma 8 ay sonra hamile kaldım idrar testleri böyle bir kaç kere silik çıktı ama sonunda adet oldum. Endişe etmeyin akışına bırakın ne zaman aman daha dikkat etmicem kızım var çok şükür dediğim ay hamile kaldım.

Canım var gibi sanki. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Back
X