• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Eki Görüntüle 2092431 kızlar bata 4 gün var daha bu sabah idrar testi yapmıştım hayali bi çizgi var fotoğrafta gözüküyor mu bilmiyorum birde siz bakabilir misin bu şekilde olup hamile olan var mı
Hayalet cizgi var kan verirseniz cikacak insallah benim ilk testim de boyleydi ;)

Canım benım adet tarıhı 9 ocak ama her ay 2 gun ılerı atar kesın bu aksam olmam gerek bu aksam olmazsam bı ıhtımal ama sanırım adet olcam valla kuran okucam herkes ıcın hayırlısı olsun rabbım tez zamanda annelık duygusunu tattırsın
Anladım canım inşallah hamilesindir bize de umut olmuş olur niye kan testi vermiyorsun canım gününde geçmiş aslında

Anladım canım inşallah hamilesindir bize de umut olmuş olur niye kan testi vermiyorsun canım gününde geçmiş aslında
Canım aslında bekarken gununde saatınde olurdum evlendıgımdne berı her ay 2 gun ılerı atar ve evde test yaptım negatıf

IMG_20180111_182547.webp arkadaşlar maalesef bişey göremedim erken g.testinde çıkardı herhalde .siz bişey gorebildiniz mı ben görsem de halisulasyon oluyo artık .artık çok sıkıldım her ay bu sefer kesin diyorum yok ya .

Evet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:

Yıllar önce örnek olsun diye açmıştım bu konuyu :)
Şimdi ben kendi örneğimi koyacağım :)
Beklenen regl tarihim 28/12/2015
2 gün kala test yaptım ve hiç beklemediğim bir süpriz oldu

Eki Görüntüle 1729018

Insallah salikla alirsin kucagina

Kızlar mrb gecen cuma günü hcg yaptm 281 cıktı bugun yaptım 893 cıktı normal mi alttan muane edildi kese görülmedi normal mi ? Acil cvp verirmsnz
Canm normal merk etme 2500 olmadan göremezsin keseyi.. Sabret canm haftaya görürsünn

Back
X