- Emoji Skoru
- 22
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #21.181
Insallah cnm Allah im herkes e nasip etsin polikistk over oldugum icn hic beklemiyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayalet cizgi var kan verirseniz cikacak insallah benim ilk testim de boyleydiEki Görüntüle 2092431 kızlar bata 4 gün var daha bu sabah idrar testi yapmıştım hayali bi çizgi var fotoğrafta gözüküyor mu bilmiyorum birde siz bakabilir misin bu şekilde olup hamile olan var mı
Anladım canım inşallah hamilesindir bize de umut olmuş olur niye kan testi vermiyorsun canım gününde geçmiş aslındaCanım benım adet tarıhı 9 ocak ama her ay 2 gun ılerı atar kesın bu aksam olmam gerek bu aksam olmazsam bı ıhtımal ama sanırım adet olcam valla kuran okucam herkes ıcın hayırlısı olsun rabbım tez zamanda annelık duygusunu tattırsın
Hamilemiydiniz pekiHayalet cizgi var kan verirseniz cikacak insallah benim ilk testim de boyleydi![]()
Takvimimi gormediniz mi :)Hamilemiydiniz peki
Canım aslında bekarken gununde saatınde olurdum evlendıgımdne berı her ay 2 gun ılerı atar ve evde test yaptım negatıfAnladım canım inşallah hamilesindir bize de umut olmuş olur niye kan testi vermiyorsun canım gününde geçmiş aslında
Farketmemişim canım ya sağlıkla kucağına alırsın inşaalah darısı bizlere artıkTakvimimi gormediniz mi :)
Yarin kan verirsen sonucunu paylas hayirli olsunFarketmemişim canım ya sağlıkla kucağına alırsın inşaalah darısı bizlere artık![]()
Dr la gorusme acilde kan ver tahlili al ve cik dr lar keseyi gormeden hamile demiyor kimseye .Birazdan gifip kan verecgm insallah hamileym dr yine hayel kirikligi yasayacgm dye korkuyirm
Tamam canım test yapınca burda paylaşacağım sonucu inşallah pozitiftirYarin kan verirsen sonucunu paylas hayirli olsun![]()
Belirtin oldumi hissetiniz mi tebrik ederimInsallah cnm Allah im herkes e nasip etsin polikistk over oldugum icn hic beklemiyordum
Insallah salikla alirsin kucaginaEvet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:
Yıllar önce örnek olsun diye açmıştım bu konuyu :)
Şimdi ben kendi örneğimi koyacağım :)
Beklenen regl tarihim 28/12/2015
2 gün kala test yaptım ve hiç beklemediğim bir süpriz oldu
Eki Görüntüle 1729018
Canm normal merk etme 2500 olmadan göremezsin keseyi.. Sabret canm haftaya görürsünnKızlar mrb gecen cuma günü hcg yaptm 281 cıktı bugun yaptım 893 cıktı normal mi alttan muane edildi kese görülmedi normal mi ? Acil cvp verirmsnz
canm adetin kac gün varBnm vr mii kizkar
Sanki silik var gibi bat ne zamandiEki Görüntüle 2092561 arkadaşlar maalesef bişey göremedim erken g.testinde çıkardı herhalde .siz bişey gorebildiniz mı ben görsem de halisulasyon oluyo artık .artık çok sıkıldım her ay bu sefer kesin diyorum yok ya .
Senin cok daha belli bide ilski gunun de fazla hadi insallahAyy inşallah öyledir canım ya benimki normal testten di günümüz aynı galiba seninle inşallah ikimizde hamileyizdir